'Driemaal is scheepsrecht gaat niet op in München: Bayern lijkt komst toptarget te moeten vergeten'

7 augustus 2023, 15:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bayern München lijkt de komst van Harry Kane te kunnen vergeten. De kampioen van Duitsland is al geruime tijd met Tottenham Hotspur in onderhandeling over een transfer van de topspits, maar de Noord-Londenaren willen hem vooralsnog niet laten gaan. Ook het derde bod van Bayern München, dat inclusief bonussen over de honderd miljoen euro ging, is van tafel geveegd.

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde David Ornstein van The Athletic althans. Bayern München nam vorig jaar afscheid van Robert Lewandowski, maar haalde geen directe vervanger voor de naar FC Barcelona vertrokken spits. Het is al een tijdje duidelijk dat Thomas Tuchel, die eerder dit jaar de ontslagen Julian Nagelsmann opvolgde als hoofdtrainer, een hoge pet op heeft van Kane. De Engelsman zelf zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Bayern München, maar de clubs komen er maar niet uit.

Artikel gaat verder onder video

Bayern München diende in juni het eerste bod op Kane in. Dat betrof zeventig miljoen euro, maar werd resoluut van tafel geveegd door Tottenham Hotspur. Ook de tweede aanbieding was niet genoeg om de nummer acht van het afgelopen seizoen in de Premier League te overtuigen. Bayern München hoopte met een bod dat inclusief bonussen over de honderd miljoen euro ging Tottenham Hotspur eindelijk over te halen Kane te laten gaan, maar dat is dus niet gelukt. Volgens Ornstein is er nog altijd sprake van een gat van tientallen miljoenen euro’s tussen vraag en aanbod.

Bayern München is er veel aan gelegen Kane vóór de competitiestart op 18 augustus binnen te halen, maar lijkt de komst van de Engelsman langzaam maar zeker te kunnen vergeten. Kane heeft bij Tottenham Hotspur weliswaar een contract voor nog slechts één seizoen, maar zijn huidige werkgever verlangt desondanks de absolute hoofdprijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen