Eerste ontevreden FC Utrecht-doelman vindt onderdak in Eredivisie

11 augustus 2023, 19:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Fabian de Keijzer is verlost van FC Utrecht. De 23-jarige doelman heeft voor vier jaar getekend bij promovendus Heracles Almelo. Nadat Utrecht Vasilios Barkas aantrok had De Keijzer geen uitzicht meer op speeltijd en wilde hij zo snel mogelijk vertrekken.

De Keijzer zat in hetzelfde schuitje als de van NEC overgekomen Mattijs Branderhorst. Beide goalies gingen de voorbereiding in met het doel om eerste keeper te worden van Utrecht, maar door de komst van Barkas kon die doelstelling de prullenbak in. De Keijzer heeft bij Heracles de gewenste nieuwe uitdaging gevonden en tekende vrijdag een contract tot medio 2027.

Artikel gaat verder onder video

Het is echter nog maar de vraag of De Keijzer in Almelo wel gaat fungeren als eerste keeper. Heracles beschikt namelijk over Michael Brouwer, die vorig seizoen nog uitgeroepen werd als Doelman van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie. “Voor mij is dit een goede vervolgstap in mijn carrière. Heracles Almelo toonde veel interesse en dat straalt vertrouwen uit. Het is een familieclub met een mooi verleden en goede faciliteiten”, reageerde de keeper op de officiële clubkanalen.

De grote verrassingen in de Eredivisie: ‘Hakim Ziyech naar PSV!’ FCUpdate Podcast

De Keijzer speelde in zijn tijd bij Utrecht met name bij het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie. In het seizoen 2021/2022 mocht hij veertien keer meedoen bij Utrecht 1, en ook vorig Eredivisieseizoen kwam hij twee keer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen