'FC Volendam verlangt bedrag met zes nullen en dwarsboomt na Eiting opnieuw droomtransfer'

28 augustus 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Derry John Murkin staat in de concrete belangstelling van het Duitse Schalke 04, maar een transfer lijkt er (voorlopig) niet te komen. Volgens Kicker is de club uit de Tweede Bundesliga van mening dat FC Volendam te veel geld vraagt voor de vleugelverdediger.

Schalke 04 ziet in Murkin de ideale concurrent voor Thomas Ouwejan. De oud-AZ'er is momenteel de eerste linksback van de ploeg van Thomas Reis en Murkin moet zorgen voor een concurrentiestrijd op de linkerflank. De Engelse linksback van FC Volendam wil de stap zelf graag maken, maar een transfer is niet nabij. Dat heeft te maken met het bedrag dat de Palingboeren voor de linksback willen ontvangen. Volgens Kicker wil FC Volendam een transfersom van zeven cijfers, wat betekent dat de Eredivisionist in ieder geval één miljoen euro overgemaakt wil hebben.

Artikel gaat verder onder video

Dat is het geïnteresseerde Schalke 04 iets te veel, waardoor een akkoord tussen de twee clubs allesbehalve aanstaande is. Kicker is er van overtuigd dat Die Königsblaue niet gaan voldoen aan de vraagprijs van FC Volendam, waardoor de droomtransfer van Murkin vermoedelijk in rook opgaat.

Het is niet de eerste speler van FC Volendam die deze zomer door de vraagprijs van de club uit het vissersdorp geen transfer heeft kunnen maken. Carel Eiting wil naar FC Twente, maar de Tukkers hebben na het verliezen van een arbitragezaak nog niet kunnen voldoen aan de vraagprijs. Ook voor verdediger Xavier Mbuyamba is er concrete belangstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

T. D.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hun goed recht. Alleen zullen in de toekomst spelers het meenemen in of en wat voor contract ze gaan tekenen bij Volendam.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker snel terug naar de KKD.

wilhelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik begrijp deze jongens niet ,als je vereniging zich zo op stellen ging ik mooi ergens anders voetballen ,dan kan je echt zien dat dit een klote vereniging is deel zoals bij Eiltink gewoon het verschil en die jongen kan weer lekker voetballen Nee we moeten zoveel mogelijk vragen ik melde ne het helejaar ziek voor zo'n club wilde ik nooit meer voetballen

DannyVandenBerg16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gezeur zeg je tekent een contract voor zoveel jaar met je volle verstand dan kan de club je daaraan houden. Voor zo een klein clubje is in de eredivisie blijven al lastig genoeg. Dus of geld zat om te overleven bij niet handhaven of lekker blijven zodat de kans op handhaven groter is :) Met de gedachten naar een clubje gaan om 1 jaar te blijven best maar teken dan niet voor langer :) of zorg ervoor dat alles duidelijk op papier staat en kom niet met leugens want eiting heeft de rechtzaak verloren dus gelogen of niet goed alles doorgelezen bij het tekenen :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen