'Feyenoord komt uit bij middenvelder uit Brazilië; enorme concurrent in Engeland'

16 augustus 2023, 12:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord is druk bezig met de mogelijke komst van João Paulo Bitello. De 23-jarige middenvelder moet overkomen van de Braziliaanse club Grêmio. De Rotterdammers hebben echter flinke concurrentie. Arsenal zit naar verluidt ook achter Bitello aan, maar pakte nog niet echt door.

Feyenoord heeft volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl eerder deze transferperiode al contact gelegd met Grêmio. Inmiddels lijken de Rotterdammers steeds concreter te worden. De mogelijke komst van Bitello zal volgens 1908.nl de rest van deze maand sowieso een thema blijven in De Kuip. Zeker als er nog spelers van de huidige selectie gaan vertrekken bij de club.

Artikel gaat verder onder video

Bitello is een centrale middenvelder die ook als aanvallende middenvelder en op de flanken uit de voeten kan. De Braziliaan heeft al negenentachtig officiële duels op zijn naam staan. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en zeven assists. Hij ligt nog tot eind dit kalenderjaar vast bij Grêmio. Zijn transferwaarde wordt momenteel ingeschat op zeven miljoen euro.

Bitello ziet het wel zitten om een avontuur in Europa aan te gaan. Hij wil graag voetballen in de Champions League en dat is iets wat Feyenoord hem sowieso kan bieden tot de winterstop. Datzelfde geldt natuurlijk voor het eveneens geïnteresseerde Arsenal. De grootmacht uit Londen zit ook achter Bitello aan, maar is tot nu toe minder concreet van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al weer de zoveelste naam die de revue passeert, Gaat goed daar Hoeveel namen kan hij nog meer uit zijn hoge hoed toveren, elke dag een nieuwe speler.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik al eerder zei fc update neemt alles over van andere sites zonder zelf wat te doen. 1908 was okay toen we nog niet wisten dat het rutger was. Sinds hij bekend gemaakt heeft wie hij is klopt er echt veel niet meer . Worden er idd elke dag weer andere namen genoemd etcetc . Dus we gaan het wel weer zien of er iets van klopt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen