Kroatische journalist brengt Feyenoord-fans in paniek, 1908 komt met razendsnelle reactie

9 augustus 2023, 16:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De transfersoap tussen Luka Ivanusec en Feyenoord lijkt een onverwachte wending te krijgen. Kroatische media melden dat Dinamo Zagreb een bod van tien miljoen euro heeft afgewezen en dat de sterspeler ‘gewoon’ bij de club blijft. Het doorgaans goed betrouwbare Feyenoord-medium 1908.nl reageert razendsnel op de geruchten.

“Het bod van Feyenoord is afgewezen, Ivanusec blijft in Dinamo!”, meldt het Kroatische Germanijak woensdagmiddag. Het medium stelt dat Dinamo vindt dat Ivanusec meer waard is dan de geboden tien miljoen euro en daarom gewoon in Maksimir blijft. Dit zorgde, vanzelfsprekend voor paniek bij de Feyenoord-fans.

Artikel gaat verder onder video

1908.nl kwam vrijwel direct na de Kroatische geruchten met een reactie op X, voorheen Twitter. “Onjuist”, reageerde het goed ingelichte Feyenoord-medium. Een opluchting voor de Feyenoord-fans. Ivanusec wordt al wekenlang in verband gebracht met een overstap naar Rotterdam en zou zelfs al een principe-akkoord hebben met de landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat bedoel ik nou, eerst moeten wij hem in de Kuip zien met een Feyenoord shirt, dan pas geloven, hoop wel dat er alsnog een plan B is en misschien C ook wel nodig, het risico is dat je wacht tot het allerlaatste moment en dat is rond 20 augustus je alsnog maar een paar dagen hebt om door te pakken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen