Maurice Steijn komt met positieve en negatieve updates over transferperikelen Ajax

6 augustus 2023, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Maurice Steijn heeft tegenover Stef de Bont van Voetbal International zich uitgelaten over de transferperikelen van Ajax. De Amsterdamse club is op dit moment druk bezig om zich te versterken in de aanloop naar de seizoenstart van de Eredivisie. De namen van Eduard Spertsyan en Josip Sutalo circuleren al langere tijd boven de Johan Cruijff Arena, en Steijn geeft aan hoe het ervoor staat met dat tweetal.

De oefenmeester denkt dat er door de eerste naam een definitieve streep kan. Spertsyan werd afgelopen weken nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Amsterdam. Naar verluidt werd er zelfs al een bod geplaatst op de middenvelder van Krasnodar. Tegenover VI geeft Steijn dus nu de duidelijkheid dat de Armeense voetballer waarschijnlijk niet naar Ajax gaat komen.

Artikel gaat verder onder video

Over Sutalo is Steijn wel uitermate positief. De trainer ‘heeft nog goede hoop’ dat de Kroatische verdediger naar Ajax gaat verkassen. “De speler wil naar Ajax”, schrijft De Bont. Dat is vanzelfsprekend uitstekend nieuws voor de fans van de Amsterdamse club. Ajax en de verdediger van Dinamo Zagreb worden al een tijdje aan elkaar gelinkt. Sutalo is in beeld om de nieuwe leider te worden van de defensie.

Eerder wist Ajax zich gedurende deze vooralsnog moeizaam transferperiode te versterken met Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs en Jakov Medic. Daarentegen lijkt Mohammed Kudus de Amsterdammers nog te gaan verlaten voor Brighton & Hove Albion. Steijn vertelt tegen VI dat hij goede hoop heeft dat Steven Berghuis en Davy Klaassen niet gaan vertrekken. Het tweetal werd afgelopen tijd gelinkt aan een transfer naar Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen een van de twee komt naar ajax

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat denk ik ook

Molenwheer FC
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

lekker negatief weer

martienis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Halen die satalo is een goede speler

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor al die paparazzi die zoveel te zeiken hebben gehad bij het aanstellen van deze trainen en de nieuwe TD FUCK YOU ALL IKgenoot toch wel weer van dit Ajax, het geeft mij een goed gevoel voor de toekomst ,BETER DAN WAT IK VAN FEYENOORD EN PSV HEB GEZIEN

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je caps staan AAN.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen