Memphis Depay komt met veelzeggende reactie op heldenrol Noa Lang

5 augustus 2023, 09:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Memphis Depay is blij voor Noa Lang. Vrijdagavond besliste Lang de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV om de Johan Cruijff Schaal. Via Instagram komt Memphis met een veelzeggende reactie.

De spits van Atlético Madrid, die met Lang samenspeelt bij het Nederlands elftal, reageert op een foto van PSV. "And just like that, you're the good guy now, lol", schrijft hij, vrij vertaald: "En nu kan je opeens niets meer kwaad doen, haha." Memphis lijkt daarmee te zeggen dat Lang te hard wordt aangepakt door de buitenwereld en dat er veel hypocrisie opdoemt wanneer Lang zijn voeten laat spreken. "Gefeliciteerd lil bro, de eerste van vele prijzen. 🙏🏽🔥 PSV gaat van je houden!"

Artikel gaat verder onder video

Lang krijgt veel lof na de wedstrijd, niet in de laatste plaats voor de manier waarop hij zich ontfermde over kinderen met een beperking. Hij vierde het feest met hen en nam uitgebreid de tijd om met de kinderen te poseren voor foto's. Na afloop erkende hij voor de camera van ESPN dat hij ook onzekerheden heeft. "Ik ben ook een mens. Ik heb misschien een grote bek, maar ook een klein hartje. Bijvoorbeeld als ik na de wedstrijd de gehandicapte kinderen zie. Dat doet wel veel met mij. Maar op het veld ben ik iemand met veel zelfvertrouwen. Dan heb ik geen reden om bang te zijn."

YouTube: Dit is de Noa Lang van Ajax!

© Instagram

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Onno
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa gaf een passend antwoord op de supporters die hem toezongen vanaf de tribune. Hij liet zijn voeten spreken.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De reactie van de supporters kwam door noa lang zelf Met zijn gebaartjes en gedrag . Maar die blijven nu buiten zicht ,psv en lang winnen dus geweldig . Zo werkt de media ,maar zo is het in realiteit niet altijd . Qua spel had pedersen hem in zijn zak als je gekeken hebt Scoort een intikker die nog bijna tegen bijlow komt. Dus ja geweldig allemaal . Kijken hoe het lang vergaat over een langere periode .

Sander17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pedersen had hem in z'n zak zeg je? Waarom had hij dan 2, 3 schoten op doel en meerdere goeie acties rond de 16? Je klinkt als een slechte verliezer met tunnelvisie. En welke gebaartjes bedoel je eigenlijk? Ik vond de spreekkoren richting hem pas triest. Volgens mij hoorde ik de K ziekte meerdere malen voorbij komen maar ja dat zijn we wel gewend van de heethoofdjes achter de goal daar.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja gebeurd alleen in rotterdam . Verder is 2 a 3 ongevaarlijke schotjes idd echt geweldig voor een aanvaller. Goeie acties die ook niks opleveren is ook goed dan !? . De gebaartjes zullen wel weer niet op tv zijn geweest maar ze waren er wel degelijk . Gewoon opjutten van weer Ik keur het k woord zeker af ,maar deze gozer heeft alles aan zichzelf te danken . De kuip is niet het laatste stadion waar dit gaat gebeuren . Verder was ik de 1e de psv feliciteerde en zei en zeg dat ze terecht gewonnen hebben . Dus voor je wat typt en mensen beschuldigd , contoleer eerst wat je zegt

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ehm Noa heeft ook zo zn gebaartjes, en zn manieren. Heeft het aan zichzelf te danken dat hij niet zo populair is, maar hij zal de eerste zijn om dat toe te geven volgens mij. Het is overigens een hele goeie speler, en wat er naar hem geroepen werd is natuurlijk idioot. Maar is tegenwoordig "normaal" helaas, al blijft het moeilijk om het woord "normaal" hiervoor te gebruiken aangezien het gewoon asociaal gedrag is!

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lang is wel een goeie aanvaller! Had em graag bij Feyenoord op links gezien. Dat mensen hem niet mogen heeft hij idd alleen aan zichzelf te danken. Wel grappig dat net Depay reageert; die was in zn jongere jaren ook een apart mannetje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen