'Mislintat werd met glimlach en handdruk weer naar huis gestuurd vanuit Kroatië'

4 augustus 2023, 12:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax lijkt dieper in de buidel te moeten gaan tasten om Josip Sutalo los te weken bij Dinamo Zagreb. Onlangs bracht technisch directeur Sven Mislintat namens de Amsterdammers een bezoekje aan de hoofdstad van Kroatië. Hij keerde echter met lege handen terug in de Johan Cruijff ArenA.

YouTube: 'Berghuis kan kortsluiting krijgen bij Ajax'

Mislintat zou volgens het Kroatische dagblad Jutarnji een bod van twintig miljoen euro op tafel hebben gelegd bij Dinamo. Dat bedrag zou door eventuele bonussen nog hoger kunnen uitvallen. Daarnaast krijgt Dinamo bij een volgende transfer van Sutalo nog eens twintig procent van de opbrengst. Jutarnji weet echter dat Mislintat met een glimlach en een handdruk de deur weer werd gewezen door de Kroaten.

Artikel gaat verder onder video

Sutalo wordt momenteel gezien als belangrijkste transferdoelwit van Ajax. De 23-jarige centrumverdediger moet het vertrek van Jurriën Timber naar Arsenal gaan opvangen. Inmiddels is Jakov Medic van Sankt Pauli al op weg om de stand-in van Sutalo te worden in Amsterdam. Dinamo wacht echter geduldig af en verwacht dat er ook vanuit Engeland en Duitsland nog belangstelling komt voor de sterkhouder.

Er wordt door Jutarnji ook slecht nieuws voor Feyenoord gemeld. Het lijkt er namelijk op dat de club voorlopig nog niet van plan is om groen licht te geven voor uitgaande transfers. Dinamo speelt in de derde voorronde van de Champions League tegen AEK Athene en heeft de sterspelers nodig om het hoofdtoernooi te bereiken. Luka Ivanusec hoort daar ook bij en zou dan pas na 15 augustus naar De Kuip kunnen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vraag me wel af wat ze doen als ze zich plaatsen dat zagreb . Ivanusec is een goeie speler ,maar op een bepaald moment is het wel klaar . Gelukkig heeft Feyenoord al gezegd dat als er een andere (snellere ) optie is gaan ze er voor

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Ajax en Feijenoord was zou ik gewoon voor allebei de spelers de stekker eruit trekken Als ze de champions league halen hebben ze ze daar voor nodig mochten ze de champions league mis lopen mogen Ajax en Feijenoord het mis gelopen geld gaan betalen qua transfers Dus beide stoppen en verder zoeken

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben het voor een keer eens . Beiden clubs moeten ook wat harder zijn . Ik kan niet over ajax wat zeggen . Maar wat ik al zei dtk heeft al gezegd dat als een optie zich voordoet die sneller te halen is hij dat doet . Maar ik zit er ook dubbel in . Want die ivanusec is echt goed . Heb wat dingen bekeken na dat bekend werdt dat wij hem willen kopen .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik schreef al eerder, Sven laat Sutalo gaan. Er zijn meer verdedigers in de voetbalwereld en misschien zijn ze goedkoper voor hem in de plaats. Die -Dynamo- Kroaten zijn onberekenbaar en hautain aan het zijn. Oprotten die Sutalo.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou er gewoon mee stoppen, zijn geen bedragen waarvan ik denk dat je er nog wat aan gaat hebben. Op naar een andere

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen