Noa Lang denkt dat Feyenoord-supporters stiekem een beetje bang voor hem zijn

4 augustus 2023, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het deerde Noa Lang niet dat hij tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal continu werd uitgefloten door de supporters van Feyenoord. Stiekem genoot de aanvaller van PSV wel van de vijandigheid bij de Rotterdamse aanhang. Aan het begin van de wedstrijd klonken zelfs spreekkoren aan het adres van Lang.

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons

Artikel gaat verder onder video

"Het was een warm welkom, dat was wel mooi", lacht Lang na afloop voor de camera van ESPN. "Het hoort erbij, ik geniet er ook van. Waarom ik ervan geniet? Het is toch mooi. Sta een keer in mijn schoenen en dan begrijp je wat ik bedoel. Het is gewoon mooi. Ik droomde ervan profvoetballer te worden en zulke wedstrijden te spelen. Uitgefloten worden in uitwedstrijden is toch fantastisch? Dat betekent dat ze misschien stiekem een beetje bang voor je zijn. Ze gaan niet zomaar fluiten. Ik vat het gewoon positief op."

Lang maakte in De Kuip het enige doelpunt van de wedstrijd. Analisten vielen op dat de aanvaller de bal niet alleen kwam halen, maar ook veelvuldig in de diepte vroeg. "Ik denk dat het meer in mijn spel is gekomen en het mij onvoorspelbaarder maakt. Mensen verwachten van mij dat ik alleen de ballen kom halen en de ballen geef. Nu kom ik en dan ga ik ineens diep. Dat helpt mij om een completere speler te worden. Dat is ook wat de trainer van mij verwacht. Vrijheid, maar ook diepgang. Dat laat ik ook wel zien."

Aan vertrouwen geen gebrek bij Lang, al heeft ook hij soms zijn onzekere momenten. "Die heeft iedereen wel, dat is logisch. Ik ben ook een mens. Ik heb misschien een grote bek, maar ook een klein hartje. Bijvoorbeeld als ik na de wedstrijd de gehandicapte kinderen zie. Dat doet wel veel met mij. Maar op het veld ben ik iemand met veel zelfvertrouwen. Dan heb ik geen reden om bang te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja het gaat om het voetbal en het maakt niets uit voor een voetballer. Maar ik kijk dat interview en dan komt toch de gedachte voorbij dat ik Denen heb gezien die in 1 jaar beter Nederlands spreken als hij.

Jellej
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

*dan hij

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Touché ;)

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa Lang is de beste speler op het veld.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch eens terug kijken denk ik . Buiten die goal ,had pedersen hem onder controle

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa Lang is echt een maatje te groot voor Pedersen gtsb. Hij is notabene de schutter van het doelpunt, hij stond goed. Noa is ook mijlenver beter dan Bergwijn of Brobbey.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen