Opstelling Ajax zorgt voor bijzonder veel vraagtekens bij fans: 'Dit kan toch niet waar zijn?'

6 augustus 2023, 16:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De opstelling van Ajax voor het oefenduel met Borussia Dortmund heeft voor behoorlijk wat vraagtekens gezorgd bij de fans. De Amsterdammers publiceerden kort geleden de basiself tegen de Duitse grootmacht, en daarin zijn een aantal opvallende dingen te zien. Op X, het voormalige Twitter, stellen veel supporters dezelfde vraag.

Zij zijn namelijk verrast over het feit dat Branco van den Boomen plaatsneemt op de bank. De middenvelder, die in de zomer over kwam van Toulouse en tot dusverre een goede indruk achterlaat, zit niet bij de eerste elf namen van de Amsterdammers. Trainer Maurice Steijn heeft daarentegen wel een plekje voor middenvelders Benjamin Tahirovic, Davy Klaassen en Kenneth Taylor. Dit wekt veel verbazing op bij de fans.

Ook verbazing over basisplaats Kudus

Ook is er te zien dat Mohammed Kudus 'gewoon' in de basis staat bij de Amsterdammers. De Ghanees schijnt al persoonlijk akkoord zijn met een transfer naar Brighton & Hove Albion, maar dat maakt Maurice Steijn klaarblijkelijk niet veel uit. Ook deze keuze roept verbazing op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik baal van Taylor en Berghuis, ze passen niet in het nieuwe Ajax, ze hebben veel balverlies en ze tonen qua resultaat geen meerwaarde. Voor Klaassen heb ik wel mededogen, hoewel ook voor Ajax gedateerd begint te worden. Taylor/Berghuis op de bank graag Steijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen