Positieve blessure-update PSV: tweetal mogelijk terug in cruciaal duel met Rangers

29 augustus 2023, 14:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV kan woensdag in de return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League mogelijk weer beschikken over Olivier Boscagli én Patrick van Aanholt. De Franse verdediger lijkt tijdig hersteld van een lichte blessure, terwijl de Nederlandse linksback in het cruciale duel met de Schotten mogelijk zijn rentree kan gaan maken.

Boscagli stond vorige week in Glasgow bijna de hele wedstrijd binnen de lijnen, maar werd kort voor tijd geblesseerd naar de kant gehaald. "Vandaag is voor mij de laatste test, het voelt goed", deelde de Fransman zelf mee tijdens de afsluitende persconferentie. Toch hield hij een slag om de arm: "Als het niet honderd procent zeker is dat ik mee kan doen, dan speel ik niet."

Artikel gaat verder onder video

Patrick van Aanholt kwam in Glasgow niet in actie. De 33-jarige linksback ondervond teveel hinder van een onbekende kwetsuur, maar trainer Peter Bosz kon het verzamelde journaille dinsdag melden dat de oud-speler van onder meer Vitesse en Galatasaray later die dag de training zal hervatten. Daarbij sloot Bosz niet op voorhand uit dat de ervaren back zelfs fit genoeg zal zijn om tegen de Rangers minuten te kunnen maken.

PSV zal, met óf zonder Boscagli en Van Aanholt, in eigen huis moeten afrekenen met de Schotten om dit jaar wél door te dringen tot de groepsfase van het miljardenbal. Net als vorig seizoen eindigde het heenduel in Glasgow in een 2-2 gelijkspel. Bosz was tevreden over het vele balbezit dat zijn elftal op Ibrox had, maar stipte dinsdag tevens aan dat zijn elftal nog moeite heeft om dat om te zetten in het creëren van veel kansen. Verder ging hij in op de kritiek die PSV krijgt op de offensieve speelstijl die het onder hem nastreeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

kritiek die psv krijgt???? alleen van die valentijn driessen en v/d vaart!! en ook van die ajax piskes hier op deze site!

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Speler ze een keer geen laf voetbal os het nog niet goed. Pure jaloezie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen