PSV volgt mogelijk voorbeeld van Feyenoord; jeugdige speler wil graag naar KKD-club

1 augustus 2023, 15:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kans is groot dat PSV komende tijd (tijdelijk) afscheid gaat nemen van Simon Colyn. Rik Elfrink meldt dinsdagmiddag dat de 21-jarige middenvelder graag de overstap wil maken naar Keuken Kampioen Divisie-ploeg De Graafschap. De Canadees heeft echter nog geen toestemming gekregen om Eindhoven te verlaten.

De PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad meldt dat De Graafschap, op jeugdgebied samenwerkend met PSV, nog in afwachting is van een antwoord van PSV en hoopt op een transfer. De middenvelder heeft echter dus nog geen toestemming gekregen van zijn club.

Artikel gaat verder onder video

Colyn lijkt niet in de plannen voor te komen van trainer Peter Bosz en moet het dus doen met optredens bij Jong PSV. In dat elftal speelde de Canadese voetballer afgelopen twee seizoenen ook al. In het shirt van de beloften van PSV kwam hij 64 optredens waarin hij goed was voor elf doelpunten en tien assists.

Eerder deze dag deed De Graafschap al zaken met een andere ploeg uit de Nederlandse top drie. De Superboeren wisten zich te versterken met Feyenoord-doelman Thijs Jansen. Hij wordt voor één jaar gehuurd door de club uit Doetinchem. Colyn is mogelijk de volgende talentvolle speler die richting de Achterhoek trekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen