Supporters van Benfica reageren enthousiast op tweet van ESPN over Santiago Giménez

6 augustus 2023, 07:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hoewel Santiago Giménez zijn contract bij Feyenoord heeft verlengd, kan de spits een vertrek nog niet honderd procent uitsluiten. Hij beseft dat de voetballerij onvoorspelbaar is en dat er zomaar een club met een bedrag kan langskomen waar Feyenoord geen 'nee' tegen kan zeggen. Als het aan hemzelf ligt, blijft hij bij Feyenoord.

"Ja, alles kan gebeuren in het voetbal. De ene dag ben je hier, de andere dag daar. Het hangt meer van de clubs af dan van de speler. Er kan een partij komen met een aanbod dat niet te weigeren is. Je weet het nooit", aldus Giménez bij ESPN. Zelf is hij gelukkig in Rotterdam. "Ik ben de club dankbaar. Ondanks dat ik nog een contract had hebben ze besloten mij een beter contract te geven. Dit is de club die de deuren heeft geopend voor mij."

Artikel gaat verder onder video

"Het is mijn eerste club in Europa. Ik word elke dag verliefder op dit team en de mensen die mij op een geweldige manier hebben ontvangen. Elk weekend steunen ze ons weer. Ondanks dat we verloren kregen we toch een applaus tegen PSV. De mensen hier zijn indrukwekkend. Deze club is echt geweldig", concludeert de Mexicaan.

Hoewel hij dus aangeeft bij Feyenoord te willen blijven, worden zijn uitspraken over de kans op een vertrek wel opgepikt in Portugal. "Attentie, Benfica", schrijft het Portugese Notícias ao Minuto bijvoorbeeld in een artikel over de uitspraken. Ook op Twitter reageren meerdere Portugese supporters van Benfica enthousiast op de tweet waarin ESPN het interview deelt. Benfica ziet in Giménez een potentiële opvolger van Gonçalo Ramos, die op weg is naar Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stop nu eens met dit opporren ESPN anders een algeheel boycot tegen jullie verwezenlijken als men toch duidelijk heeft aangegeven dat hij nog een jaar bij Feyenoord blijft. Ook Benfica moet eens zijn grote mond houden en stoppen met zulk gedrag om spelers en dat zijn er meer dan een verliefd te maken op hun onnozele club die het alleen moet hebben van kopen, zelf opleiden kunnen ze niet. Overigens heb ik dit al eens eerder kenbaar gemaakt dat de FIFA en EUFA moet ingrijpen dat teams voortaan meer moeten bestaan uit eigen spelers . Er zijn clubs bij die niet eens een speler meer hebben die van hun eigen zijn en de jeugd geen kans krijgt. Minimaal 7 spelers van hun eigen opgeleid, 2 spelers van eigen land en dan mag men er nog 1 opstellen afkomstig van een ander land. Hierdoor worden de competities voor alle landen aantrekkelijker en ligt met niet te zeiken over transfers en moet men wel aan goede jeugdopleidingen gaan doen en wordt er niet met miljoenen gesmeten wat arme mensen de ogen uitsteekt. Schandalig wat er in olierijke landen gebeurt. Over de koppen van een ander land wordt men rijk, olie omhoog en buitenland betaald de spelers die daar 1 miljoen of zelf veel meer per maand verdienen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Benfica gaat niet betalen wat feyenoord nu wil hebben .

020bornandraised
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat dacht je van zelf je grote mond te houden. En jezelf te informeren voor je praat? Zelf opleiden kunnen ze niet? wat een onzin dat je uitkraamt... 🤣 plus is niet eens de club zelf zijn supportersgroepen die roepen om Santi. Dus welk gedrag moet Benfica mee stoppen dan precies? Man man man.....🤦🏻‍♂️

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je een sportieve stap voortwaarts wil maken, moet je niet naar de Portugese competitie vertrekken. verschil in niveau met de eredivisie is te verwaarlozen. Je zult er wel iets meer verdienen, en het weer is er beter, maar zijn dat geen zaken die belangrijk zijn voor iemand die in ze nadagen zit van ze carriere? Santiago is 22 jaar. Met zijn potentie moet na een subtopper of topclub in Italie of Spanje over 1 jaar. Benfica is too small for Santiago!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen