'Sven Mislintat moet vrezen: twee nieuwe, vermogende clubs melden zich voor Ajax-doelwit Josip Sutalo'

5 augustus 2023, 19:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax ondervindt nog meer concurrentie in de strijd om de handtekening van Josip Sutalo. De centrale verdediger van Dinamo Zagreb wordt volgens Germanijak ook begeerd door Nottingham Forest en West Ham United. Eerder werd bekend dat Napoli en Fiorentina Sutalo op de korrel hebben.

In Amsterdam zit men al geruime tijd achter Sutalo aan. De fysiek sterke verdediger is bij Ajax in beeld als vervanger van de naar Arsenal vertrokken Jurriën Timber. Directeur Sven Mislintat vloog deze week naar Kroatië, waar hij een gesprek van 2,5 uur voerde met de clubleiding van Dinamo Zagreb over een mogelijke transfer van Sutalo. Een akkoord werd toen niet gesloten.

Artikel gaat verder onder video

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons

Dat komt omdat er nog een ruim verschil tussen vraag en aanbod is. Ajax zou een bod van rond de twintig miljoen euro hebben uitgebracht op Sutalo, terwijl Dinamo Zagreb een vraagprijs van minstens 25 miljoen hanteert. Nottingham Forest en West Ham United, twee Engelse clubs met een flink transferbudget, zouden van plan zijn ongeveer hetzelfde te bieden als Ajax.

Germanijak schrijft dat er ook aanwijzingen zijn dat een Duitse club binnenkort een bod gaat uitbrengen op Sutalo. Ajax zou echter nog altijd in pole position liggen om de centrale verdediger over te nemen van Dinamo Zagreb. De Kroatische club wil Sutalo op z'n vroegst pas verkopen na het tweeluik met AEK Athene in de derde voorronde van de Champions League. De return wordt op 15 augustus gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat die andere maar de knip trekken, schakel maar door naar plan B.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ajax moet hem halen is een soort Ruud krol . 2

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha ruud krol, net zo onrealistich als jou naam. Dreamer 🤣🤣🤣

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij echt goed is om topniveau te spelen, daar worden wij ook beter van.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wij ?, ben jij een vd 11tal spelers?. En als het slecht gaat ... die gasten 🤣🤣🤣

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Net als bij ivanusec doorschakelen . Deze club is niet te vertrouwen . Ze wachten en wachten met de cl als smoes . Ondertussen de prijs omhoog naarmate ze dichter in de buurt komen van de cl . Ik zie ze ook nog wel bij het behalen die 2 aan hun contract te houden .

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zo iets heet business. is voor jullie Hollanders toch niet vreemd mensen gebruiken als handel om geld mee te verdienen. fijne avond

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor jullie hollanders !?.handel ,mensen gebruiken We leven nu joh en niet 100 of 150 jaar geleden . Ga leven Dit gaat trouwens over voetbal en ik weet heus wel dat het business is . Is ook niet erg maar ajax en feyenoord moeten gewoon schakelen als het te lang duurt

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

niet te vertrouwen enz. vanwaar komt dat dan is ook vanuit het verleden toch club uit ex Joegoslavië zouden wel niet te vertrouwen zijn omdat ze gewoon bij hun prijs blijven die hun denken dat een speler waard is .maar dat is niet de reden waarom jij zo denkt heeft ook met het verleden te maken toch

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen