Tim Krul keert terug in de Premier League: 'Ik hou van dit soort clubs'

17 augustus 2023, 11:25
Foto: © ProShots

Tim Krul keert terug in de Premier League. De 35-jarige Nederlandse keeper verruilt Norwich City voor Premier League-promovendus Luton Town, dat bevestigt de club op de officiële kanalen.

Norwich City en Luton Town maakten de transfer van Krul donderdagochtend wereldkundig, terwijl de doelman zelf ook al langer rond was met de Premier League-debutant. Krul werd deze dinsdag medisch gekeurd goed en kwam succesvol uit de laatste tests.

Artikel gaat verder onder video

"Het zal moeilijk zijn om erin te blijven, maar daar gaan we alles aan doen. Ik heb Luton een tijd gevolgd en ik hou wel van dat soort clubs. We zijn natuurlijk het hele seizoen de underdog, maar vanuit die positie kunnen we echt wel presteren. Het is natuurlijk sowieso een schitterend verhaal, wat ze hier in tien jaar tijd hebben neergezet", reageerde Krul tegenover de kanalen van Luton.

Krul genoot zijn jeugdopleiding bij ADO Den Haag, maar lanceerde zijn profcarrière bij Newcastle United. Door de jaren heen verhuurde de Engelse club hem aan Falkirk, Carlisle United, Ajax en AZ. Na een seizoen bij Brighton & Hove Albion te hebben gebivakkeerd, ging Krul in 2018 aan de slag bij Norwich City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen