Verwachte opstelling Feyenoord: sterkhouder maakt na 129 dagen rentree in de basis

26 augustus 2023, 10:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan zondag tegen Almere City nog niet beschikken over aanwinsten Ondrej Lingr en Luka Ivanusec. Eerstgenoemde is licht geblesseerd, terwijl de tweede nog niet speelgerechtigd is. Trainer Arne Slot lijkt tegen de promovendus wel voor het eerst sinds 20 april van dit jaar weer een basisplaats te hebben voor Gernot Trauner.

De dertigjarige Oostenrijker stond na de verloren kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma (4-1 na verlenging) lang buitenspel met een vervelende knieblessure. Hij miste daardoor het slotstuk van het kampioensjaar maar kwam in juni toch twee keer in actie voor de nationale ploeg van Oostenrijk in de Nations League. In de voorbereiding op het huidige seizoen ontbrak hij echter opnieuw; de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en de eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard kwamen nog te vroeg. Afgelopen weekend maakte Trauner als invaller voor Thomas Beelen zijn eerste speelminuten van het seizoen tegen Sparta (2-2).

Artikel gaat verder onder video

Zondag mag de Oostenrijker zich volgens 1908.nl opmaken voor zijn rentree in de basis. Die zal ten koste gaan van Beelen, die tegen Fortuna en Sparta naast David Hancko in het centrum mocht beginnen. Verder speelt Lutsharel Geertruida op de rechtsbackpositie omdat Bart Nieuwkoop nog één duel geschorst is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Fortuna.

Verwachte opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Jahanbakhsh, Gimenez, Paixão

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jahanbakhsh is dat een vriendje van Slot of zoiets, Rot aub eens op met deze speler en zet er een jeugdspeler in of begin jij ook al Slot de jeugd weg te laten kwijlen en te laten vertrekken. Je stond bekend om een goede trainer maar voor mij ben je al geheel afgedankt met deze speler maar steeds op te stellen terwijl er meer dan genoeg betere alternatieven zijn. Verkopen die gast dan levert hij nog iets op en kun jij je gewenste speler binnenhalen want zo blijkt het wel dat meneer zijn zin moet krijgen met ook weer een nieuwe keeper terwijl je er een uitleent en nog een hebt zitten bij de jeugd. Verkwansel het geld niet. Denk aan de jeugd. Spijt me geweldig maar je middenveld is niet in evenwicht en toch een doelman willen halen en je zin willen doordrammen. en dan dadelijk Noppert halen zeker.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Boyke op dit moment is het bij veel clubs nog roeien met de riemen die je hebt ,veel clubs zijn nog zoekende,dus ook bij feyenoord. Ik zie ook liever andere op rechts . Maar van de jeugdspelers die op de deur kloppen is er niemand rechtsbuiten . Stengs (mogelijkheid op rechts)staat op 10 omdat de aankopen net binnen zijn( een 10 en 11) . Het middenveld gaat er straks gewoon anders uitzien als iedereen fit en speelgerechtigd is . Paixão op rechts dan waarschijnlijk ,ivanusec op links etcetc . Dus de keuze deze week op rechts is minteh of baksi . Niet echt vriendjespolitiek als de opstelling al klopt . Populairiteit en betrouwbaarheid van 1908 is rap tempo aan het afnemen .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je jahanbaksz laat spelen speelt ie zichzelf wel een beetje in de kijker is wel goed voor een eventuele late paniekaankoop bij een middenmoot club ergens... Maar voor mij mag hij elke andere speler die op rechts uit de voeten kan neerzetten. Denk die Ueda zelfs op dit moment het meeste actie in zich heeft. Die drive om acties te maken is echt groot bij deze jongen. Jahanbaksz zal zeker leuk in de groep liggen maar komt alleen over de vleugel naar voren om vervolgens een mislukte voorzet te geven ja dat ken elke vleugelaanvaller.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ueda is geen optie op de vleugels meer voor achter de spits . Baksi is geen topper maar werkt zich wel te pletter(ook verdedigend ) ,en heeft nogal wat belangerijke momenten gescoord of assist gegeven . Daarom snap ik de keuze voor dit weekend wel . Minteh was echt de enige andere oplossing .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als je kijkt naar zn acties en wat werkelijk resultaat geeft is het te weinig het is een basis aanvaller met werklust om zn nivo te maskeren. Nivo matig. minteh zou ik ook liever op rechts zien dan ali.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen