Ajax-fans voorspellen het einde van deze speler na bikkelhard besluit Maurice Steijn

3 september 2023, 14:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Owen Wijndal ontbreekt zondagmiddag in de wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel met Fortuna Sittard. Trainer Maurice Steijn kiest op de linksbackpositie voor zomeraanwinst Gastón Ávila, terwijl Anass Salah-Eddine als reserve op de bank zit. Fans van Ajax voorspellen derhalve het einde van Wijndal bij de Amsterdamse club.

Wijndal zit vanmiddag niet bij de wedstrijdselectie van Ajax. Zijn avontuur in Amsterdam lijkt zodoende als een nachtkaars uit te gaan. De 23-jarige linksback werd vorig jaar voor ongeveer tien miljoen euro overgenomen van AZ, maar wist nimmer te overtuigen bij Ajax. Wijndal speelde vorig seizoen in de Eredivisie slechts twintig wedstrijden, eerst onder Alfred Schreuder en later onder John Heitinga. 

Ook Steijn is duidelijk niet overtuigd van de kwaliteiten van Wijndal. In de Eredivisie was hij tweemaal invaller, tegen Heracles Almelo en Excelsior. In de voorronde van de Europa League kon Wijndal in het tweeluik met Ludogorets wel tweemaal rekenen op een basisplaats. Wijndal worstelt echter al het gehele seizoen met zijn vorm en lijkt nu in de pikorde voorbijgestreefd door zowel Ávila als Salah-Eddine.

Fans van Ajax verwachten dat Wijndal zijn laatste wedstrijd voor Ajax wel gespeeld heeft. Een vertrek op korte termijn is niet uitgesloten, aangezien bijvoorbeeld in Turkije en Saudi-Arabië de transfermarkt nog open is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Minimaal een half jaartje op de tribune dus. Slimme keuze gemaakt door niet de realiteit onder ogen te zien en verkassen deze zomer van Wijndal en zaakwaarnemer.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die nep ajax supporters met wijndal steeds de zwarte Piet toe spelen het hele team deugt niet wat een blamage en ergernis om na te kijken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen