Ajax staat in brand, maar hoofdrolspelers Maurice Steijn en Borna Sosa kunnen nog lachen

20 september 2023, 13:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

De druk staat er flink op bij Ajax voor de komende duels met Olympique Marseille en Feyenoord. De Amsterdammers beleven een uiterst teleurstellende seizoensstart en ook buiten de lijnen loopt het allesbehalve naar wens. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat zou na een paar maanden al zijn uitgekeken op Maurice Steijn, maar is momenteel zelf hét onderwerp van gesprek na de berichtgeving van de NOS over zijn handelswijze rond de transfer van Borna Sosa. Hoewel het vreselijk mis lijkt te gaan voor Ajax, kan er bij zowel Steijn als Sosa nog een glimlach vanaf.

Dat blijkt uit de beelden van de woensdagochtendtraining die zijn gemaakt en gedeeld door Vandaag Inside. Ajax speelt donderdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Olympique Marseille in de eerste speelronde van de Europa League. Drie dagen later wacht De Klassieker tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi die lachende gezichten en vrolijkheid bij Ajax in deze voor de club verwoestende tijden. Tussen kunnen en willen is een verschil. Morgenavond tegen OM moeten zij laten zien wat de selectie al met elkaar kunnen samenwerken. Willen zal wel goed zijn, ze zijn geen amateurs en pannenkoeken al wil de buitenwereld het doen geloven. Ik hoop dat ze zondag tegen Feyenoord kunnen en willen op de mat naar behoren kunnen laten zien. Waarom ook niet ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen