Derksen hekelt meest besproken voetballer van Nederland: 'Onprofessioneel, onbeschaafd en heel vervelend'

1 september 2023, 10:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen is niet te spreken over de manier waarop Carel Eiting zich heeft opgesteld richting FC Volendam. Zijn arbitragezaak om een transfer naar FC Twente te forceren maakte van de middenvelder misschien wel de meest besproken speler van de Eredivisie. Hij won in twee instanties en is nu op weg naar Enschede.

"Ik vind dat hij zich onprofessioneel, onbeschaafd en heel vervelend heeft gedragen", opent Derksen bij Vandaag Inside. "Door zijn advocaat heeft hij in tweede instantie die zaak gewonnen. Als het gaat om een positieverbetering, kun je iemand heel moeilijk tegenhouden. Maar eigenlijk is Volendam ook de winnaar. Hij was niet meer in te passen, iedereen kotste 'm uit, en ze hebben toch een miljoen gekregen in plaats van de 400.000 euro die Twente eerst wilde betalen. Ik denk dat Volendam van een lastpost is verlost en een miljoen in kas heeft, dus dat beide partijen tevreden zijn."

Artikel gaat verder onder video

De eveneens aanwezige Noa Vahle plaatst daar een kanttekening bij. "Hij krijgt wel nog 35 procent van die afkoopsom. Uiteindelijk houden ze dus 650.000 euro over." Derksen antwoordt ontkennend: "Er is met hem een afspraak gemaakt dat hij geen percentage van een afkoopsom zou krijgen." Maar Vahle meent dat Eiting wel degelijk een deel krijgt. "Bij Twente zijn die afspraken er inderdaad niet, maar bij Volendam volgens mij wel."

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Johan Derksen is onprofessioneel, onbeschaafd en heel vervelend. En Carel Eiting is een topgoser en prima voetballer die veel te goed is voor het palingdorp en een betere club verdient.

Jozo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kunt nog z’on to-Boses zijn en nog z’on goede voetballer, volgens jou te goed voor Volendam, dan nog……..gedraag je als n topgoser, leg zelf wat van je komende verdiensten bij en begrijp ook dat z’on voetbalvereniging geen AJAX is waar de miljoenen om de oren vliegen, het gaat daar om “tonnetjes” dus groot gelijk dat Volendam op de strepen gaat staan….maar anderzijds blij dat hij opgehoepeld is, geen hart voor de club (zo zijn er veel) maar wel voor geld!

Jozo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top-goser….

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap het niet meer. Derksen wilde toch geen voetbalzaken in "zijn" talkshow bespreken en daarom is Offside in het leven geroepen ? Wanneer houdt die over het paard getilde Derksen nou zijn sigarenmond dicht ?

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarschijnlijk net als u. Zodra de laatste adem word uitgeblazen

Kwassie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onderschat het palingdorp niet ,of weet jij soms meer

Wim Vorstermans
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

goed

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen