Derksen vernietigend na transfer: 'Die gozer moet nooit meer zijn bek opendoen'

2 september 2023, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen en René van der Gijp zijn kritisch op Georginio Wijnaldum na diens transfer naar Saudi-Arabië. De middenvelder verruilt Paris Saint-Germain naar alle waarschijnlijkheid voor Al-Ettifaq, de club van Steven Gerrard.

"Dat is een schande", stelt Derksen vrijdagavond in de uitzending van Vandaag Inside. "Toen ik een grap maakte over Akwasi, hebben ze ons gecanceld. In geen land worden de mensenrechten erger geschonden dan waar hij geld gaat halen. Die gozer moet nooit meer zijn bek opendoen."

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp noemt de transfer 'heel bijzonder'. "Absurd. Als je zo staat voor de medemens, zo wil hij zich profileren, dan is dit wel heel bijzonder. Na een grap over Akwasi was het land te klein. En hij gaat nu daarheen. Dat is gewoon absurd."

Bekijk de reactie van Vandaag Inside op de transfer van Wijnaldum in onderstaande video:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Akwano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Groot gelijk Derksen, o zo betrokken overkomen voor de buitenwereld en dan nu dit. Ben benieuwd hoe hij zich hier gaat proberen uit te draaien.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Georginio Wijnaldum hoeft het niet te doen voor het geld neem ik aan die heeft al zat binnen gehaald maar dat hij naar dat land gaat en nog even miljoenen gaat opstrijken is zijn goed recht. Uit dat mondje komt dan mensenrechten zijn zeer belangrijk maar niet bij deze hypocriete gozer. Hoop ook dat hij nooit van zijn leven meer op de Nederlandse velden te zien is dat verdient hij niet en zeker ook niet betrekken bij het Nederlands Elftal. Heeft meneer niet eens met enkele meer een gebaar gemaakt over een bepaalde club wat hij niet accepteerde en nu gaat hij naar een land waar mensenrechten ver te zoeken zijn. Een grotere kwal bestaat er niet en heeft schijt aan Nederland. Hij had mooi zijn carrière moeten afsluiten bij PSV of waar hij groots gemaakt Feyenoord maar schijnbaar hadden ze hem daar niet nodig of voelde meneer zich daar nog veel te goed voor. Kwal van een gozer en heb het altijd een voorbeeldspeler gevonden maar is voor mij nu volledig door de mand gevallen en Voetbal Inside heeft volkomen gelijk. Derksen komt gewoon voor de waarheid uit en dat kunnen er vele weer niet accepteren.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord en psv hebben wel na vraag gedaan ,maar was gewoon niet betaalbaar ook niet alleen salaris . Ik denk ook dat de saudi eigenaren van beiden clubs psg en it nogwat gewoon een deal gesloten hebben . Misschien wel familie . Feyenoord en psv moesten gewoon betalen

benrooy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

precies al die zwarte spelers bij t nederlands elftal zijn al jaren vreselijk hypocriet. met dat wijf van van dijk voorop , die al jaren t lek in de verdediging is .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hey lieverd, Van Crooij gaat ook naar Saudi Arabië en hij is niet zwart, groetjes.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De blanke spelers doen vrolijk mee hoor. Boycotten toch ook mee byv . Deze spelers hadden ook gewoon kunnen zeggen we doen niet mee . Maar goed er is er ook niet een die zijn eigen mening heeft bij oranje

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ach Derksen wil deugen en moraalridder zijn, terwijl in The USA het land van de BLM de zwarte mensen structureel worden achtergesteld, justitieel onevenredig recht over hen wordt gesproken, gaat Derksie met het grootste gemak hieraan voorbij, maar vult zijn slaapverwekkende radioprogramma veel met door zwarte muzikanten gecomponeerde, gekopieerde en uitgevoerde hits en met dit radioprogramma verdient hij lekker bij, hypocriet. En Derksen gaat vaak naar The USA om zich te ontspannen.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iedereen die in DE ZANDBAK spelen hoeft niet meer terug te komen en geen maatschappelijke fuctie daarna doen krijgen bij clubs . Overigens dat ze dat niet persee hoeven te doen omdat hun zakken dan al helemaal gevuld zijn ! !

VincentVanWoesik08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er wordt uitgegaan dat wijnaldum gaat voetballen... Ik geloof dat niet: wijnaldum wekt sterk de indruk dat voetje voor voetje lopen al teveel gevraagd is. Laat staan voetballen. De luiheid druipt ervan af! Zo stram (flegmatiek) en zo snel als een lantaarnpaal. Veel te veel en veel te lang overschat door o.a. koeman. Aan figuren als een wijnaldum c.s. wordt een geweten en ethiek toegedicht. De 1e de beste rottweiler heeft dat kilo's meer. Interessant kapsel ook....hahaha

Dirk57
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

100 %

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen en Gijp verdienen al jaren hun geld over de rug van duizenden verstandelijk beperkten in Nederland, Ook niet netjes,

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Swieb, deze is een goede, ik geniet er van en ga hem onthouden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen