'Duitse voetbalbond moet diep in de buidel tasten na ontslag van Hansi Flick'

11 september 2023, 14:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De voetbalbond van Duitsland moet naar verluidt diep in de buidel tasten na het ontslag van Hansi Flick. De bondscoach werd afgelopen weekend op straat gezet na een dramatische reeks met de nationale ploeg. De Duitse oefenmeester kan echter nog een flinke zak geld verwachten.

Flick werd zondag de laan uitgestuurd nadat Duitsland zaterdag met 1-4 had verloren van Japan. Zodoende wacht Die Mannschaft al vijf wedstrijden op een overwinning. Flick stond sinds 2021 aan het roer bij Duitsland en haalde het WK zonder problemen. In Qatar ging het echter mis en bleek de groepsfase al het eindstation voor de manschappen van Flick.

Artikel gaat verder onder video

Komende dinsdag zit directeur Rudi Völler als interim-bondscoach op de bank bij het oefenduel met Frankrijk. Flick stond nog tot en met het EK van 2024 onder contract. Zodoende krijgt hij volgens Kicker nog een flinke zak geld mee. Het Duitse sportmedium weet te melden dat Flick nog 4,5 miljoen euro tegemoet kan zien. Hij verdiende naar verluidt 6,5 miljoen per jaar.

Julian Nagelsmann wordt in Duitsland genoemd als ideale opvolger van Flick. Hij werd vorig seizoen aan de kant gezet bij Bayern München. Louis van Gaal, Oliver Glasner, Miroslav Klose, Rudi Völler, Jürgen Klopp, Matthias Sammer, Jürgen Klinsmann, Lothar Matthäus en Zinédine Zidane staan volgens het Duitse medium BILD ook op het lijstje van de Duitse voetbalbond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen