FC Groningen neemt per direct afscheid van Tomas Suslov

1 september 2023, 22:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FC Groningen heeft per direct afscheid genomen van Tomas Suslov. De 21-jarige aanvallende middenvelder wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Hellas Verona. In de overeenkomst is een verplichte koopoptie opgenomen.

Suslov streek op zestienjarige leeftijd neer in Groningen en tekende in 2018 zijn eerste profcontract in de Euroborg. Op 22 februari 2020 maakte de middenvelder als invaller zijn debuut in het profvoetbal. In totaal speelde hij 96 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij vijf keer scoorde en tien assists gaf.

Artikel gaat verder onder video

In het nog prille seizoen werd Suslov tot twee keer toe door hoofdtrainer Dick Lukkien uit de selectie gezet. De eerste keer was tijdens een trainingskamp in de voorbereiding. Lukkien wilde toen alleen kwijt dat de Slowaak zich niet aan bepaalde afspraken had gehouden. Deze week werd Suslov om dezelfde reden verbannen.

Suslov werd na zijn eerste uitspatting in genade aangenomen door Lukkien. Twee weken later kwam hij andermaal in het nieuws toen hij dronken werd gesignaleerd in de binnenstad van Groningen.

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen