Feyenoord gaat de wereld over met hilarische video: liefst 10,7 miljoen views

10 september 2023, 17:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/TikTok

Feyenoord beleeft veel lol aan het doelpunt van Yankuba Minteh in de wedstrijd tegen FC Utrecht van vorige week zondag. Een TikTok-video van Feyenoord, waarop het doelpunt te zien is, is inmiddels liefst 10,7 miljoen keer bekeken en 434.000 keer geliket.

"Wait for it… 🤣👋", schrijft Feyenoord bij de video, waarop te zien is dat Minteh eerst doelman Vasilios Barkas omspeelt en vervolgens ook verdediger Mark van der Maarel het bos in stuurt, om daarna de 1-5 te maken. De gefrustreerde Van der Maarel schiet de bal in de richting van Minteh. De oneerbiedige muziek die in de video wordt gebruikt is met name bekend van de sketches bij het Amerikaanse programma Saturday Night Live.

Artikel gaat verder onder video

Minteh gaf zelf overigens al uitleg over zijn doelpunt. Hij wilde Van der Maarel niet provoceren, gaf hij aan bij het clubkanaal. "Ik dacht dat de verdediger nog een sliding kon maken als ik meteen zou schieten. Dan was die bal er misschien niet in gegaan. Ik wist dat de verdediger nu door moest rennen tot het doel. Hij komt niet naar me toe want dan weet hij dat ik hem voorbij ga. Toen ik hem voorbij zag gaan en besloot ik toch te schieten."

Met 10,7 miljoen views is de video een van de best bekeken TikTok-video's van Feyenoord ooit. Slechts twee video's van Feyenoord werden beter bekeken. Die komen allebei voort uit het duel met FC Twente op 29 januari (1-1). Een video over de veelbesproken handsbal van Robin Pröpper genereerde 11,6 miljoen views; het moment waarop Justin Bijlow een extra bal het veld op gooide werd liefst 90,9 miljoen keer bekeken.

@feyenoord

Wait for it… 🤣👋

♬ sonido original - KDeKilo WTF

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nee, het liedje is van het programma curb your enthusiasm

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen