Feyenoorders kijken met stijgende verbazing naar oud-speler: 'Gaat de club heel veel geld opleveren'

19 september 2023, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Robert Bozenik heeft zijn draai na zijn definitieve vertrek bij Feyenoord helemaal gevonden in Portugal. De aanvaller, die mislukte in Rotterdam, is met Boavista de koploper in de Portugese competitie en heeft al vijf doelpunten gemaakt.

Afgelopen zomer ruilde Bozenik Feyenoord definitief in voor Boavista en dat blijkt voor de aanvalsleider een goede zet te zijn geweest. De 23-jarige spits presteert uitstekend in Portugal en is momenteel topscorer van de competitie. Maandagavond was de oud-Feyenoorder opnieuw twee keer trefzeker en scoorde hij onder meer een zeer fraaie goal.

Bekijk hieronder de treffer van Bozenik tegen Chaves

Artikel gaat verder onder video

Feyenoorders zullen niet weten wat ze zien, want Bozenik wist in Rotterdam-Zuid niet door te breken. Hij werd voor vier miljoen euro als een grote belofte gehaald door de toenmalig directeur Frank Arnesen, maar al snel bleek dat het niet een speler was die Feyenoorder sterker maakte. Bozenik maakt Boavista wel een stuk sterker, zo concludeert het Portugese medium A Bola: "Een geweldig optreden met geweldige goals. Zijn supporters bekijken hem met ontzag. De jonge Slowaak is een serieuze speler geworden. Hij gaat de club heel veel geld opleveren."

Toch kunnen de Rotterdammers in de toekomst nog volop profiteren van de goede prestaties van Bozenik, want Dennis te Kloese heeft een doorverkooppercentage opgenomen in de deal met de koploper van Portugal. Als de Slowaak in de toekomst wordt doorverkocht door Boavista, zal er twintig procent van de netto winst naar De Kuip gaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo zie je maar weer, gewoon een kwestie van een betere omgeving voor Bozenik. Bij Feyenoord zgn. "mislukt" en in een zwaardere competitie als de Portugese de sterren van de hemel presteren. Gewoon een kwestie van matching. Omgekeerd ook, zie de mismatch van Gravenberg bij Bayern en Van de Beek bij ManU. Moraal, je kunt niet van een speler al van te voren zeggen dat hij mislukt is.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

oh ja zei jij niet paar dagen geleden dat wieffer door het ijs gezakt was?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bozenik paste gewoon niet in het spel wat Slot wil spelen . Dat kan ,en dat zie je vaker . Feyenoord verdient er straks aan als hij zo blijft spelen . En dat is ook nog maar de vraag natuurlijk .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wout burger heb ik altijd een speler gevonden met veel potentie speelt na feijenoord ook prima zelfde geld voor Amrabat sommige passen niet in de strategie van de coach dan ga je kut spelen als je niet kan aanpassen

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze jongen is volledig publiekelijk kapot gemaakt door Advocaat, Geen wonder dat die jongen geen zelfvertrouwen had. Nu hebben ze er mogelijk wel spijt van en hopende dat die jongen nog meer laat zien. Laat hij maar zien dat Advocaat zijn kunde geheel onderschat heeft en niet met jeugd om kan gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen