Gehuil van Kirsten van de Westeringh (Feyenoord) luid en duidelijk hoorbaar bij ESPN

17 september 2023, 20:24
Foto: © ESPN

Een zeer verdrietig moment voor Kirsten van de Westeringh in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De 22-jarige middenvelder van Feyenoord liep in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (1-3 verlies) een op het eerste oog ernstige blessure uit. Het gehuil van Van de Westeringh dat volgde ging door merg en been en was luid en duidelijk te horen bij ESPN.

Van de Westeringh kreeg op slag van rust een onschuldig duwtje in de rug van een tegenstander en ging vervolgers naar de grond. De Feyenoorder kwam ongelukkig terecht en greep naar de rechterknie. Van de Westeringh barstte vrijwel meteen in tranen uit. Zij moest het veld meteen verlaten, al kon zij dat nog wel op eigen kracht.

Artikel gaat verder onder video

De emoties bij Van de Westeringh kunnen vermoedelijk niet los worden gezien van haar verleden. De jonge middenvelder was eerder maandenlang uit de roulatie vanwege een knieblessure. Of zij daadwerkelijk opnieuw lang moet toekijken, is nog niet bekend.

De blessure van Van de Westeringh is vanaf 2 minuut 42 te zien. Haar gehuil is luid en duidelijk hoorbaar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Meer over:

Reacties

Stanko -
Link gekopieerd!
avatar

Wel schandalig dat Feyenoord na zo een financieel mooi seizoen niet een paar sterke speelsters heeft kunnen aantrekken. Na verwend te zijn met zoveel goed voetbal op het wk vrouwen valt mij op hoe zwak dit elftal is, het voetbal lijkt werkelijk nergens op. Terecht op hun donder gehad van Fortuna.

1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen