Hans Kraay jr. vraagt Maurice Steijn: ‘Ben je niet bang dat jij een keer een pijl in je nek krijgt?’

27 september 2023, 15:39
Foto: © ESPN

Ajax-trainer Maurice Steijn lijkt nog niet te vrezen voor zijn baan. De Hagenaar werd een paar maanden geleden aangesteld als opvolger van John Heitinga, maar is er vooralsnog bij lange na niet in geslaagd de ploeg naar zijn hand te zetten. Ajax haalde slechts vijf punten uit de eerste vijf wedstrijden en verloor woensdagmiddag kansloos van Feyenoord (0-4).

“Voel jij druk en als dat er niet snel een ommekeer komt, dat jij een keer een pijl in je nek krijgt?”, vroeg Hans Kraay jr. woensdag na afloop van het restant van De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord aan Steijn. De Amsterdammers zetten afgelopen zondag technisch directeur Sven Mislintat op straat, maar een groot deel van de aanhang had liever Steijn zien vertrekken. De Hagenaar lijkt zich nog geen zorgen te maken. “Bij Ajax is er natuurlijk altijd druk. Het is ook logisch dat er druk is op de trainer, de staf en spelersgroep als de prestaties achterblijven. Dat hoort ook. Daar loop ik ook niet voor weg. We moeten ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk wedstrijden gaan winnen, punten gaan pakken en stijgen op de ranglijst. Dat is mijn verantwoording.”

Artikel gaat verder onder video

Steijn wilde voorafgaand aan het tweede deel van de afgelopen zondag gestaakte Klassieker niet reageren op het ontslag van Mislintat. Na afloop wilde hij er evenmin iets over kwijt. “Nee Hans, ook daar ga ik nu niks over zeggen. Er is zoveel gebeurd deze week en ook vlak voor de wedstrijd is er iemand afgetreden (Pier Eringa stapt op als voorzitter van de Raad van Commissarissen, red.). De wedstrijd is nu gespeeld. Ik ben blij dat we dit nu kunnen afsluiten. Vanaf straks gaan we ons volledig richten op RKC. De ploeg weer bij elkaar rapen. We moeten toch door en we gaan ook door”, aldus Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat een domme vraag weer, totaal nutteloos .

Waarom19
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kraaij is erg dom, wist je toch.

Waarom19
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hey Kraaij Jr , je bedoelt dezelfde pijl die Mislintat in zijn rug kreeg van Stein. Deze trainer is de grootste rat in voetballend Nederland. En Hans Kraaij JR is ook zo een smerige opruier en opstoker met zijn smerige en schijnheilige lach.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen