Jay Gorter walgt van zijn eigen uitspraak: ‘Ik haat het om te zeggen...’

18 september 2023, 10:35
Foto: © ProShots

Jay Gorter geeft toe dat Ajax nog het nodige werk moet verzetten om een eenheid te worden. De doelman, die drie doelpunten incasseerde tegen FC Twente (3-1 nederlaag), wil op de persconferentie echter nog niet spreken van grote problemen bij Ajax.

“Zoals de trainer duidelijk heeft aangegeven, zijn we nog steeds een beetje zoekende”, legt Gorter uit. “We zijn keihard aan het werk om zo snel mogelijk een team te creëren dat goed op elkaar ingespeeld is, dat een bepaald systeem heeft waarin iedereen weet wat ze van elkaar kunnen verwachten. Ik haat het om te zeggen en ik houd er echt niet van, maar het heeft wel wat tijd nodig.”

Artikel gaat verder onder video

Bekijk de uitspraken in de video hieronder of via YouTube.

Toch beseft Gorter dat Ajax die tijd eigenlijk niet heeft. Donderdag wacht de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en dan zal Ajax er moeten staan, weet hij. “Maar dat er werk aan de winkel is om dit team op de rit te krijgen, en er één team van te maken met alle nieuwe spelers, dat is wel duidelijk.”

Van een andere journalist krijgt Gorter vervolgens de vraag of Ajax ‘diep in de problemen’ zit. “‘Diep in de problemen’ vind ik overdreven. We hebben tijd nodig en moeten hard werken. Ik vind het nog te vroeg om te zeggen dat we diep in de problemen zitten. We moeten gaan presteren, dat is zeker waar.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
avatar

wat wil je met zo een verdediging voor je,totale onrust

2
Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Nog steeds niveau 0 , wat Steijn zegt, waar moet je dan beginnen hè, het is gewoon , weg Ajax, weg vertrouwen en straks weg supporters, en dat allemaal te danken aan die Hendrix en Miskoopdat ....met dit elftal en selectie spelers kan ook b.v een grote naam trainer niks beginnen, en ik sluit af met : Het is een drama.

1
2
1
0laf
Link gekopieerd!
avatar

Als supporters van hun club houden, lopen ze niet weg, wegloper

KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Jay heeft gelijk, tijd is nodig, maar die tijd had al ruim voor de competitie gebruik moeten worden en niet tijdens.....

1
Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Hij liep aardig te grabbelen tegen Twente. Maakt geen zekere indruk.

1
1
Paul19
Link gekopieerd!
avatar

Deze waardeloze keeper hoort niet bij Ajax. Maar ja, meneer Stein de pannenkoek vindt hem goed, netzoals Taylor, Rensch en Brobbey.

1
1
1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen