José Mourinho sloeg deze zomer duizelingwekkend bod uit Saudi-Arabië af: 'Kon best betaalde trainer ooit worden'

30 september 2023, 16:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

José Mourinho heeft zaterdagmiddag tijdens een persmoment van AS Roma onthuld dat hij deze transferzomer voor een duizelingwekkend bedrag kon vertrekken uit Italië. De oefenmeester ontving ‘het hoogste bod ooit op een voetbaltrainer’.

De Portugees vertelt dat het bod, niet geheel verrassend, kwam vanuit Saudi-Arabië. Al-Hilal wilde de temperamentvolle trainer overnemen van AS Roma, waarmee hij afgelopen jaren prima seizoenen kende. “Ik besloot om de aanbiedingen af te wijzen omdat ik de fans, de spelers en het bestuur van Roma had verteld dat ik zou blijven. Ik heb ze mijn woord gegeven”, sprak Mourinho.

Artikel gaat verder onder video

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt op X dat het voorstel van Al-Hilal zo’n dertig miljoen euro per seizoen bedroeg. Mourinho koos echter voor een langer verblijf bij Roma. Bij die club presteerde Mourinho de afgelopen jaren niet slecht. In 2021/2022 won Roma de Conference League ten koste van Feyenoord, en afgelopen seizoen behaalde het de finale van de Europa League. In die finale was Sevilla uiteindelijk na strafschoppen te sterk.

Dit seizoen is Roma niet al te denderend van start gegaan in de Serie A. De ploeg won slechts één keer en bivakkeert momenteel op de zestiende plaats. In de Europa League wisten de Romeinen hun eerste en enige wedstrijd tot dusverre wel te winnen: 2-1 op Sheriff Tiraspol.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen