José Mourinho maakt huilgebaren richting Monza-trainer en krijgt directe rode kaart

22 oktober 2023, 15:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

José Mourinho boekte zondagmiddag een zeer belangrijke overwinning met AS Roma, maar haalde zelf het einde van de wedstrijd niet. De Portugese oefenmeester kreeg in de absolute slotfase van het duel een directe rode kaart, nadat hij gebaren maakte naar de trainer van AC Monza.

In de absolute slotfase van het duel tussen AS Roma en AC Monza, dat met tien man op een 1-0 achterstand stond in Rome, ontstond er wat onrust langs de zijlijn. De Italiaanse trainer  Raffaele Palladino kreeg het aan de stok met Mourinho, die huilgebaren maakte richting de oefenmeester van de nummer elf van de Serie A. Vermoedelijk zag de scheidsrechter dit, want direct na dit moment werd Mourinho de rode kaart getoond door de arbiter. In de elfde minuut van de extra tijd moest de Portugese oefenmeester het veld verlaten.

Uiteindelijk won AS Roma het duel wél en dat was hard nodig, want de Romeinen kenden niet de beste start van het seizoen en stonden voorafgaand aan de aftrap zelfs onder AC Monza. Nu wacht in de competitie een duel tegen Internazionale, de oude club van Mourinho. Dat duel zal hij vermoedelijk vanaf de zijkant moeten bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een triest persoon is Mourinho ook. Je bent een volwassen man. Ook zijn gedrag naar Slot toe vorig seizoen sloeg nergens op. Deze man is psychisch erg gestoord geworden. Het komt vast omdat hij steeds minder prijzen wint met zijn ' parkeer de bus' tactiek. Ik snap echt niet waarom hij één van de kandidaten is om Ancelotti bij Real Madrid op te volgen volgend seizoen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Typisch een gevalletje "hoogmoedswaanzin". Dwangbuisje en nooit meer in een stadion toelaten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen