Mike Verweij denkt te weten hoe Arne Slot naar Ajax heeft gekeken

22 september 2023, 08:59
Foto: © De Telegraaf / ProShots

Mike Verweij denkt dat Arne Slot donderdagavond handenwrijvend naar de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille (3-3) in de Europa League heeft gekeken. Waar de Amsterdammers enkele tekenen van herstel toonden, viel vooral op dat de ploeg van trainer Maurice Steijn heel veel kansen weggaf.

Olympique Marseille schoot in totaal 25 keer richting het doel van Jay Gorter. De keeper van Ajax moest de bal in totaal drie keer uit het net vissen, terwijl hij goed wegkwam toen Iliman Ndiaye voor rust de lat raakte. “Ik denk dat Arne Slot wel handenwrijvend voor de tv heeft gezeten en echt wel kansen ziet om dit Ajax pijn te doen”, stelt Verweij in een video-item van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Vooraf had Steijn misschien wel voor dit resultaat getekend, denkt Verweij. “Maar als je het verloop van de wedstrijd ziet... Zeker de eerste twintig minuten: 2-0 voor, twee goede goals. De voorsprong werd heel snel weggeven. Daarna was het echt weer los zand en zag het er niet uit. Ajax kwam toch op 3-2 en kreeg een goede kans op 4-3, dus er zat wel meer in dan 3-3.”

Bij Ajax kan de focus na de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League op De Klassieker tegen Feyenoord van aanstaande zondag. De kraker wordt in de Johan Cruijff ArenA gespeeld en gaat om 14.30 uur van start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verweij, die zichzelf een topsportjournalist noemt, moet toch weten dat Ajax pas net begonnen is en dat Feyenoord, waarvan het geraamte aan het begin van de competitie al is, dat dit Ajax in principe de wedstrijd zou kunnen verliezen, maar de wedstrijd niet zo maar uit handen gaat geven. Ik vond Feyenoord tegen Celtic en zelfs tegen 9 man moeizaam en kwetsbaar en ook niet oogstrelend, er moeten nog 5 wedstrijden worden gespeeld, inclusief een wraakzuchtige Celtic. Dus de einduitslag kan voor Ajax ook een opstekertje zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen