Nare ervaring voor 7-jarige kleinzoon Aad de Mos in ArenA: 'Hij was flink geschrokken'

25 september 2023, 13:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Aad de Mos heeft zondag al tijdens de eerste helft van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord de Johan Cruijff ArenA verlaten, zo vertelt hij in een video-item van het Eindhovens Dagblad. De oud-trainer was op initiatief van Ajax aanwezig bij De Klassieker. Hij had zijn zevenjarige kleinzoon Kiet meegenomen.

Waar de dag mooi begon voor Kiet (hij kreeg voor aanvang een Ajax-shirt met rugnummer 14), sloeg de stemming tijdens de wedstrijd om. Aan het einde van de eerste helft werd er voor de eerste keer vuurwerk op het veld gegooid. “Bij de eerste keer zijn we meteen gegaan”, vertelt De Mos. “Ik dacht dat we thuis nog een stukje van de tweede helft konden zien. Kiet zei eigenlijk niks in de auto, was flink geschrokken en kon er maar moeilijk mee omgaan. Pas toen zijn ouders hem ophaalden, kreeg hij weer praatjes.”

Artikel gaat verder onder video

Heel veel van de wedstrijd hebben De Mos en zijn kleinzoon uiteindelijk niet gemist. In de tweede helft ging het opnieuw mis in de Johan Cruijff ArenA. Nadat er tien minuten na rust weer vuurwerk op het veld belandde, besloot scheidsrechter Serdar Gözübüyük de wedstrijd definitief te staken. Rond het stadion ontstonden daarna ongeregeldheden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja wat een gelul, er waren wel meer kinderen teleurgesteld. En die waren niet op uitnodiging maar daarvoor moesten ouders kaartjes kopen. Dus klaag niet Aadje maar koop ook eens een kaartje. En denk eens aan al die andere supporters die de dupe van dit tuig zijn geworden. Gaat leuk worden als ze straks alle wedstrijden die ze dreigen te verliezen saboteren.... engbekken en angsthazen dat zijn het..

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt ziek,je kleinzoon voor de bus gooien inruil voor wat publiciteit .wat kan de rest van Nederland nou schelen dat Kiet moest janken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen