'Opstelling Ajax belandt in mailbox Feyenoord; Steijn mist grote naam'

24 september 2023, 10:10
Foto: © ProShots

Steven Bergwijn begint zondag vanaf de bank in de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo weet 1908.nl. De Feyenoord-nieuwswebsite is naar eigen zeggen de opstelling van Ajax te weten gekomen en heeft die 'netjes doorgespeeld naar Feyenoord'.

"Zoals ik heb begrepen blijft Bergwijn morgen bij Ajax op de bank. Hartman staat tegenover Berghuis. Volledige opstelling netjes doorgespeeld naar Feyenoord", zo laat Rutger Vinke, de man achter 1908.nl, weten aan zijn volgers. Bergwijn miste zaterdag de afsluitende training. Hij had deze week last van zijn kaak, maar kon desondanks in actie komen in de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille.

Artikel gaat verder onder video

Vinke maakt de vermeende opstelling van Ajax dus niet bekend, maar heeft die wel aan Feyenoord doorgespeeld. Bergwijn had dit seizoen een basisplaats in alle wedstrijden waarin hij bij de wedstrijdselectie zat. Alleen het uitduel met Fortuna Sittard (0-0) op 3 september moest hij missen vanwege een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

"netjes doorgespeeld naar Feyenoord". Klein kind. De opstelling kun je op je 3 vingers natellen dus hoe achterlijk ben je dan.

0laf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Bergwijn ernaast is voor iedereen behalve voor Ajacieden geen verrassing. Omdat die nou net wel de opstelling maken,is het juist wel een verrassing.

BARBERT72
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Deze speler snel mogelijk opruimen bakt er ook niets van

Goku
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

😂😂😂😂😂😂😂

familieharbers03
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

wat boeit mij die kinderopstelling van ajaks nu!! de 3 punten gaan toch mee naar ons Rotterdam! enajaks richting degradatiestreep! al zullen ze dat toch krijgen van de knvb net als twente toen!! zo niet is het smerig

Klantenservice
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Classic FCupdate: een oud bericht nogmaals plaatsen als bericht van vandaag

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

BERWIJN kan eens zijn waarden tonen aan ajax .en er 3 maken tegen Feyenoord ( als hij mee doet woensdag en de vierder maakt Berghuis' wel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen