Opstelling Feyenoord tegen FC Utrecht: Ivanusec maakt zijn debuut, dit is het 'slachtoffer'

3 september 2023, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Luka Ivanusec staat voor zijn debuut bij Feyenoord. De zomeraanwinst heeft een basisplaats in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel tussen het nog puntloze Utrecht en de huidige nummer negen Feyenoord begint om 12.15 uur.

Volg de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord vanaf 12.00 uur in ons liveverslag.

Artikel gaat verder onder video

Deze week waren er al signalen dat Ivanusec zou beginnen en dat zondagochtend bevestigd door trainer Arne Slot. Na de aankomst van de spelersbus vroeg ESPN-presentator Toine van Peperstraten aan de voorbijlopende Slot of Ivanusec gaat starten. Hij antwoordde bevestigend: de trainer ging ervan uit dat de miljoenenaankoop gaat starten. .

De van Dinamo Zagreb overgekomen buitenspeler is met torenhoge verwachten naar De Kuip gekomen en mag die nu proberen waar te maken. Vermoedelijk verhuist Yankuba Minteh naar de reservebank door de entree van Ivanusec. De andere nieuwkomer, Ondrej Lingr, zit ook bij de selectie. De middenvelder die overkwam van Slavia Praag begint op de bank.

Verder voert Slot geen wijzigingen door ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Almere City (6-1). De schorsing van Bart Nieuwkoop zit erop, maar de rechtsback komt niet in actie. Lutsharel Geertruida is namelijk de eerste optie als rechtsback.

Bij Utrecht maakt Rob Penders als interim-trainer zijn debuut op de bank. Hij vervangt Michael Silberbauer tijdelijk. Zijn opstelling bevat enkele wijzigingen ten opzichte van het verloren duel met PEC Zwolle (1-0). Nick Viergever zit op de bank en de naar Brondby IF vertrokken Sean Klaiber is er niet meer bij. Verder zit ook Zakaria Labyad op de bank. Daardoor staan Hidde ter Avest, Modibo Sagnan en Ryan Flamingo aan de aftrap.

Opstelling FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Sagnan, El Karaouni; Bozdogan, Flamingo, Toornstra; Azarkan, Lidberg, Seuntjens

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Giménez, Ivanusec.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen