PSV meldt om 01.15 uur nog eens akkoord over Ibrahim Sangaré

2 september 2023, 01:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ibrahim Sangaré heeft zijn transfer naar Nottingham Forest te pakken. PSV maakt vrijdagnacht om 01.15 uur bekend dat de middenvelder is verkocht aan Nottingham Forest.

Naar verluidt is er een bedrag van 35 miljoen euro (plus bonussen) met de transfer van Sangaré gemoeid. De Ivoriaanse middenvelder had in zijn contract bij PSV een clausule in zijn contract staan. Hij was daardoor voor 37,5 miljoen euro op te halen in het Philips Stadion. Nottingham Forest betaalt iets minder.

PSV nam Sangaré in de zomer van 2020 over van Toulouse. In Eindhovense dienst kwam hij in net iets meer dan drie seizoenen tijd tot 140 optredens, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en tien assists. Met PSV won hij drie prijzen: twee keer de KNVB Beker en drie keer de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi hij is weg.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien niet qua techniek etcetc een grote speler maar wel de machinekamer van psv . Het middenveld is nu echt een heel stuk minder . Aanvallend is psv sterk en keuze genoeg ,maar verder ... Veerman schouten het is gewoon te licht . Leuk als het goed gaat . Sangare liep alles dicht veroverde de ballen en psv had beter een aanvallende speler minder kunnen halen maar een type sangare erbij

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen