Vitesse-supporters keren zich tegen KNVB met duidelijk spandoek in Rotterdam

24 september 2023, 12:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De supporters van Vitesse laten op bezoek bij Sparta Rotterdam duidelijk laten weten wat ze van de KNVB vinden. De voetbalbond betaalde recent een onbekend bedrag aan hackerscollectief Lockbit, maar heeft de overname van de Arnhemmers door de Amerikaan Coley Parry nog altijd niet goedgekeurd.

Op Het Kasteel hebben de meegereisde fans een spandoek opgehangen waarin beide zaken met elkaar in verband worden gebracht. "Vage geldstromen naar een Russische Hacker, maar Vitesse een jaar laten wachten, het kan niet gekker!", valt te lezen op het meterslange doek.

Artikel gaat verder onder video

Parry wacht al maanden op goedkeuring van zijn overname van Vitesse, die de voetbalbond nog altijd niet heeft willen geven. De KNVB onderzoekt namelijk de geldstromen vanuit Rusland rond de vorige eigenaren. De Rus Valeri Ojf besloot na de Russische inval in Oekraïne zijn belang in de club van de hand te doen, maar is daar door de aanhoudende onderzoeken van de KNVB nog altijd niet in geslaagd. Recent beklaagde Vitesse-directeur Peter Rovers zich al over de 'trage' besluitvorming in Zeist in een interview met Omroep Gelderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is nu de autoriteit van een onkundig KNVB Bestuur. In Zeist zit er niet een die verstand heeft van de voetbalsport en dienen ook niet de belangen van de clubs maar zitten er om de eer van hun eigen en kunnen pronken ben bestuurslid van de KNVB. ALs buitenstaander zou ik zeggen het is daar net zo slecht beleid als bij een zaak die failliet gaat. Weg wezen allemaal en mensen neer zetten die verstand hebben. Waarom wel betalen van ons geld Ja ons geld KNVB en niet uit jullie eigen zak door wederom onkunde in je beleid. Moeten daar andere verenigingen de dupe van zijn zoals er al meerdere zijn geweest buiten Vitesse om. Ga spelen in de zandbak daar zijn jullie gewenst tussen de kleuters maar niet tussen het mannenvoetbal nog mannenbestuur en vooral mevrouw van Leeuwen en meneer v.d. Zee Goed he de Nederlandse teams met goede top coaches Dames en heren met al hun vriendjespolitiek passen daar keurig in thuis. KNV een ding ga nu als de donder Vitesse helpen of moeten we een actie opstarten tegen de KNVB en die geheel wegsturen met al hun medewerker(sters) erbij en zelf een nieuwe organisatie neerzetten met verstand. Ik dien het Nederland voetbal, Ben geen Vitessen supporter maar vind het wel schandalig hoe jullie hier om gaan. Bekertje bier en meteen staken dat komt wel uit jullie armoedige strot maar goedkeuring geven ho maar terwijl er nog Mederlandse bedrijven actief zijn in Rusland. Een zaak onderzoeken heeft niet zoveel tijd nodig. een schorsing wordt ook binnen 24 uur afgehandeld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen