Zeer onprettige ervaring voor Kenneth Perez nadat hij het stadion verlaat

24 september 2023, 20:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kenneth Perez heeft zondagmiddag op onprettige wijze de Johan Cruijff ArenA verlaten. De analist was namens ESPN aanwezig tijdens de voor- en nabeschouwing van de gestaakte Klassieker. Na afloop ontstonden er hevige rellen voor en in het stadion en Perez schetst de situatie vanuit zijn perspectief.

Ajax-hooligans trapten de deuren van de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena in en zorgden voor onrust binnen het stadion. De ME was ter plaatse met paarden en zette traangas in om de rust te doen wederkeren. Perez legt tijdens Dit was het Weekend uit wat hij meekreeg van de schermutselingen.

Artikel gaat verder onder video

“Het is geen grapje om door traangas te lopen. Ik liep met een collega naar buiten en in de lucht voelde je dat er traangas aanwezig was. Dat voelde je aan je ogen en in je keel, ik had dat nog nooit eerder meegemaakt. Het is niet fijn”, zegt de oud-voetballer. “Komt het niet omdat je emotioneel was?”, grapt Marciano Vink vervolgens.

Perez kreeg van de rellen binnen het stadion niet al te veel mee, geeft hij aan tijdens de uitzending. Spelers en stafleden van Ajax en Feyenoord hebben zonder kleerschuren het stadion weten te verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Marionneke1965!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien heeft die traangas geholpen, je bent normaal niet te verstaan

Marionneke1965!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hadden dan toch maar die duck-tape op je smoel moeten plakken tijdens de uitzending van ESPN

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen