Bas Nijhuis stelde Wilfred Genee teleur: 'Jij bent écht compleet de weg kwijt'

24 oktober 2023, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Wilfred Genee had zaterdagavond gehoopt dat scheidsrechter Bas Nijhuis in De Kuip op het veld had stilgestaan bij de 75ste verjaardag van Feyenoord-icoon Jan Boskamp. Hoewel het publiek in minuut 75 een applaus aanhief, kon Nijhuis op het veld geen aandeel pakken in de festiviteiten.

In de online-rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside spreekt Genee in gesprek met de Twentse leidsman zijn teleurstelling uit over de gang van zaken tijdens Feyenoord - Vitesse. "Je merkt wel: jij bent overwerkt ofzo, je bent écht compleet de weg kwijt", zegt Nijhuis, die denkt dat zijn loopbaan als fluitist erop had gezeten als hij Genee zijn zin had gegeven: "Dus ik feliciteer Jan Boskamp en zeg: dit was mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hieraan kun je zien dat dat volk van Vandaag Insite niet spoort. Een wedstrijd stilleggen voor een felicitatie van een supporter

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuurlijk kun je voor zo'n geval de wedstrijd niet stil leggen dat is van de zotte er gebeuren al veel te veel gekke dingen door die achterlijke regeltjes van de KNVB We zijn heus niet blind en doof voor de kritiek, maar je moet de regel zien in een bredere context: we zijn een mentaliteitsverandering aan het doorvoeren. En die verandering is succesvol." volgens Jan Bluyssen, manager competitiezaken. Nou man ga eerst eens goed kijken dan overal. Je weet er de ballen niet van en je bent ook een persoon met een enorm eigendunk en eigenwijs karakter. Het spel speelt zich af op kant A bij het doel en toevallig waait er een bekertje achter het doel bij kant B en ja hoor staken. Zie je nu snotneus wat het lachtertje van het jaar is de KNVB en vooral jij met je achterlijk gedoe en die zogenaamd alles beter weten dan heel de wereld. Ze willen overal de voorste in zijn maar hebben totaal geen enkele invloed bij de EUFA nog FIFA en daarom willen ze hier maar hun regeltjes verzinnen.
Dus ze zijn wel blind en doof, want die verandering is er totaal niet gast. Wij betalen om naar het voetballen te gaan kijken en niet om jouw zin te willen meemaken dus voortaan bij staken de KNVB de entree terug laten betalen en laten we daar maar voor in protest komen tegen die KNVB die meer denken te zijn dan alle wetgevingen van de staat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen