Fabrizio Romano verklapt gigantische vraagprijs van Feyenoord voor Giménez

27 oktober 2023, 08:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Santiago Giménez (22) staat volgens zijn eigen zaakwaarnemer in de belangstelling van Real Madrid en Tottenham Hotspur. Zijn werkgever Feyenoord wil de Mexicaanse spits echter niet zonder slag of stoot laten gaan. Transferspecialist Fabrizio Romano weet namelijk dat er een voor de Rotterdammers recordbrekend bedrag op tafel moet komen.

“Ik heb gehoord dat er 45 miljoen euro nodig is om Giménez los te weken bij Feyenoord”, stelt de journalist op zijn YouTube-account over een mogelijke transfer van de aanvaller. Op dit moment hebben Orkun Kökcü (Benfica) als Luís Sinisterra (Leeds United) de duurste uitgaande transfer van Feyenoord op hun naam staan met liefst 25 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Eerder vertelde ook Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam dat hij verwacht dat er een recordbedrag nodig is om het tot 2027 lopende contract af te kopen van Giménez. Waar zijn zaakwaarnemer sprak over belangstelling vanuit Madrid en Londen, is dat volgens Romano vooralsnog sluimerend. Volgens hem zijn er weliswaar nog meer topclubs geïnteresseerd, maar speelt er concreet 'nog niets' rondom de Feyenoorder.

Tottenham Hotspur wilde afgelopen zomer ook al shoppen bij Feyenoord, maar kreeg toen uiteindelijk nul op rekest bij Arne Slot voor zijn diensten. “In eerste instantie keken ze naar Slot, maar toen zagen ze tegelijkertijd ook dat Santi Giménez een zeer goede spits is”, zei Romano, die bevestigde dat de scouts van de Spurs de spits op de voet volgen.

Uiteindelijk haalde de club Ange Postecoglou binnen als nieuwe hoofdcoach en dat heeft de Spurs nog geen windeieren gelegd. Na negen duels is het nog zonder nederlaag in Engeland en staat het met 23 punten op de eerste plaats in de Premier League. Giménez maakte in de tweede helft van vorig seizoen al veel indruk en doet er in de eerste maanden van de nieuwe jaargang nog een paar schepjes bovenop. De Mexicaan was al vijftien keer trefzeker. Dertien doelpunten maakte hij al in de Eredivisie en ook bij zijn eerste Champions League-duel maakte hij veel indruk.

Hoeveel is Santiago Giménez waard?

Laden...
5368 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Man man man, wat een gebazel toch elke keer. Deze speler gaat voor meer dan 60 mil weg, als die dit vol gaat houden en Feyenoord ver kan komen in Europa. En misschien wil die zelf niet weg, kan ook nog

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat de Spurs intresse tonen kan ik enigszins nog wel begrijpen maar Real Madrid?

Moby
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In gimenez zit nog heel veel groei, en als je ziet op welk niveau hij nu al zit, dan is het helemaal niet vreemd dat ook een Real Madrid meekijkt. Moet je opletten wat er gebeurt als hij blijft scoren in de cl, en Feyenoord gaat stunten, dan staan de allergrootste clubs aan de deur.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat einde dit seizoen mbappe naar Real gaat om in de punt te spelen en ze Gimenez erbij willen hebben om hem klaar te stomen. De spits die Real nu heeft is niet echt een geweldige speler die bij een middenmoot club in Spanje goedkoop is weggeplukt. Dus als Real komt aankloppen einde seizoen is het gewoon afhankelijk wat Gimenez in de Champions league doet hopelijk tussen de 50 en 65 miljoen.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben Jude Bellingham van Dortmund gehaald. Ze hebben al meerdere keren interesse getoond in Mbappe. Al zit er nog genoeg rek en potentie in Gimenez. Het niveau van die spelers gaat hij bij lange na niet halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen