FC Twente-verdediger noemt zichzelf als een van de meest irritante spelers van de Eredivisie

27 oktober 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FCUpdate

FC Twente-speler Robin Pröpper blikt in gesprek met FCUpdate.nl terug op zijn pikante overstap van Heracles Almelo naar FC Twente. Hij laat zich eveneens uit over het besluit van zijn broer Davy Pröpper om tijdelijk te stoppen als profvoetballer en legt uit waarom hij zichzelf een van de irritantste spelers van de Eredivisie vindt.

"Ik vind spelers niet zo snel irritant. Het hoort erbij. Ik weet dat ik af en toe ook een irritante speler ben", glimlachte Pröpper in gesprek met Mounir Boualin op de vraag wie hij de meest irritante speler van de Nederlandse velden vindt. "Achteraf denk ik ook weleens wat ik irritant ben. Maar ik wil gewoon winnen en op dat moment moet je alles uit de kast houden. Dat is niet altijd even leuk of mooi om te zien. Maar als je bij diegene hoort, is het wel leuk om te zien."

Artikel gaat verder onder video

Als positief voorbeeld lichtte de captain van de Tukkers Michal Sadílek uit. "Hij is een echt bijtertje en soms denk ik ook wel op de training: doe eens rustig aan. Maar als je bij hem hoort, is dat heel mooi om te zien", loofde Pröpper de Tsjechische middenvelder.

Bekijk de volledig video van Pröpper op het YouTube-account van FCUpdate.nl of in onderstaande player.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen