Genee gaat stuk om ticket van Wesley Sneijder voor PSV - Ajax

30 oktober 2023, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder was zondagmiddag aanwezig bij de wedstrijd tussen PSV en Ajax. De voormalig middenvelder van Ajax zat in een skybox met onder meer Wilfred Genee. Toen ze daar zaten, viel Genee iets op aan het wedstrijdkaartje van Sneijder.

PSV had op het ticket geschreven dat het toebehoort aan ‘Wesley Sneiders’. Genee moest daar maandagavond bij Veronica Offside hard om lachen. “Ik zat in een box waar Wesley ook zat. Het voordeel voor jou als recordinternational, is dat je overal kaarten kunt krijgen. Ze lagen voor je klaar: Wesley Sneiders.”

Artikel gaat verder onder video

Sneijder reageert lachend: “Wat slecht dat jij daar weer een foto van hebt gemaakt. Dat vind jij leuk.” Uiteindelijk verloor Ajax met 5-2, dus had Sneijder geen leuke middag. “Ik was er gisteren liever niet geweest.”

Sneijder merkt dat er veel leedvermaak is om Ajax, dat momenteel achttiende staat. Daar stoort hij zich aan. “Hoe ze zo bezig zijn met Ajax… Ik denk dan: wees lekker bezig met je eigen club. Zorg dat je kampioen wordt.”

© Veronica Offside
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Das algemeen bekend dat ze daar de namen van personen niet goed kennen ze noemen zelf Ronald Waterreus , Ronald Koeman bij zijn afscheidswedstrijd dus niks nieuws daar miss gaat daar ooit nog eens een lichtje branden dat het wel goed gaat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen