Giménez komt met verklaring en heeft goed nieuws voor supporters van Feyenoord

28 oktober 2023, 19:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Supporters van Feyenoord moeten volgens Santiago Giménez geen waarde hechten aan recente uitspraken van Morris Pagniello. De zaakwaarnemer zei dat Tottenham Hotspur en Real Madrid het ‘dichtst bij’ de komst van Giménez zijn, maar de spits laat weten dat Pagniello niet zijn vertegenwoordiger is.

Pagniello deed zijn uitspraken tegenover het Italiaanse Tuttomercatoweb. Hij werd aangeduid als een FIFA-zaakwaarnemer die als tussenpersoon optreedt namens Giménez. De Mexicaanse clubtopscorer van Feyenoord komt zaterdag met een verklaring via zijn account op X.

Artikel gaat verder onder video

“In de afgelopen dagen zijn er uitspraken gedaan over mijn toekomst door bronnen buiten mijn entourage. Ik wil graag verduidelijken dat ik geen zaakwaarnemer heb en dat mijn vader, met de hulp van zaakwaarnemer Mariel Duayhe, de leiding heeft over mijn carrière”, legt Giménez uit.

“Hecht geen waarde aan uitspraken die niet worden gedaan door hen of door mij. Ik ben erg dankbaar voor het begrip en de steun. We zijn altijd heel open geweest met het delen van informatie. Zodra er nieuws te melden is, laten we dat graag weten”, zo geeft de spits aan.

Vrijdag meldde journalist Fabrizio Romano dat Feyenoord een bedrag van 45 miljoen euro vraagt voor Giménez. Hij liet weten dat de interesse uit Madrid en Londen sluimerend is en dat er nog meer interesse is. Van concrete toenaderingen zou nog geen sprake zijn.

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen