Joan Laporta onthult: FC Barcelona wees astronomisch bod op Frenkie de Jong af

21 oktober 2023, 13:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft onthult dat de Catalanen onlangs een bod van honderd miljoen euro op Frenkie de Jong hebben afgeslagen. De Jong stond afgelopen zomer in de belangstelling van onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain.

Het is echter niet duidelijk of één van deze twee clubs een officiële bieding op de Nederlander heeft gedaan. “We hadden de kans om Frenkie de Jong te verkopen voor honderd miljoen euro, maar dat hebben we niet gedaan. We wilden niet onze mogelijkheden om competitief te zijn verkleinen. Frenkie is namelijk een sleutelspeler voor ons”, sprak Laporta zaterdagmiddag op de ledenvergadering van de Spaanse grootmacht.

Artikel gaat verder onder video

In de zomer van 2022 probeerde diezelfde preses om De Jong de deur uit te werken, maar dat lijkt inmiddels alweer een eeuwigheid geleden. Frenkie de Jong is momenteel niet inzetbaar bij Barcelona. De spelverdeler kampt al enkele weken met een enkelblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Girona.

Het lijkt erop dat De Jong komende jaren in ieder geval wel speler blijft van Barcelona. De middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zin en praat over een nieuwe verbintenis bij de Catalanen. De oud-Ajacied beschikt op dit moment nog over een contract tot medio 2026. Naar verluidt zouden beide partijen de intentie hebben om langer met elkaar door te gaan.

Is Frenkie de Jong de beste middenvelder ter wereld?

Laden...
123 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na het verkopen van alle licenties, grond etcetc. Zou die vent zelfs de urn van ze moeder verkopen als hij de kans kreeg. Ik denk dat hij zijn straatje probeert schoon te vegen voor de aankomende onderhandelingen met Team Frenkie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen