Michiel Kramer krijgt opnieuw lachers op de hand met bijnaam voor obsceen juichgebaar

2 oktober 2023, 21:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Michiel Kramer was afgelopen zaterdag tegen Ajax met één doelpunt belangrijk voor RKC. De spits tikte een voorzet van Aaron Meijers tegen de touwen en vierde zijn doelpunt op kenmerkende wijze, namelijk door wat provocerend te lachen naar het uitvak.

“Wat deed jij nou bij die supporters toen jij scoorde?”, vraagt Hugo Borst zich tijdens Veronica Offside af. “Niks, ik keek ze gewoon aan. Lachend”, reageert Kramer. “Dan moet toch in je hoofd omgaan dat je zie niet moet provoceren”, vindt Borst. Kramer legt vervolgens uit waarom hij op deze manier zijn doelpunt vierde.

Artikel gaat verder onder video

“In de eerste minuut hadden wij een corner. Dus ik liep voor dat Ajax-vak langs, dan kun je natuurlijk wel invullen wat je naar je hoofd geslingerd krijgt. De ‘k-woorden’ komen dan redelijk voorbij. Op een of andere manier moet ik dan toch eventjes langslopen”, zegt de RKC-spits. “Alleen langslopen?”, vraagt Wilfred Genee zich vervolgens af.

De presentator doelt met zijn opmerking op een eerder moment waardoor Kramer ter sprake kwam. De aanvaller was in het begin van dit seizoen trefzeker tegen AZ en vierde deze goal door middel van een obsceen gebaar. Destijds verwoorde de spits dit als ‘het openen van een fles champagne’. Tijdens Veronica Offside komt hij met een nieuwe benaming. “Dobbelen. Ik kon ook gaan dobbelen”, lacht Kramer. “Nou dat zou ik niet doen, dan komen ze weer langs”, grapt Borst. “Weer een berisping. Mooi”, besluit Kramer tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Big mouth strikes again!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen