Nederlandse spits genoemd als mogelijke opvolger van Giroud

18 oktober 2023, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AC Milan houdt de verrichtingen van Joshua Zirkzee in dienst van Bologna nauwlettend in de gaten, zo melden Tuttosport. De 22-jarige spits is bij de Italiaanse club in beeld als mogelijke opvolger van Olivier Giroud.

Het zijn met name de meevoetballende kwaliteiten van Zirkzee waar Milan van onder indruk is. De Nederlandse spits heeft in iets meer dan een seizoen tijd nog maar weinig doelpunten gemaakt voor Bologna, maar is als aanspeelpunt wel van waarde voor zijn werkgever.

Artikel gaat verder onder video

In Milaan is Zirkzee in beeld als mogelijke opvolger van de 37-jarige Giroud, die in de nadagen van zijn carrière zit. Het contract van de ervaren spits loopt aan het einde van het seizoen af. Dat wil niet per se zeggen dat er na dit seizoen een einde komt aan de samenwerking tussen Milan en Giroud.

De door ADO Den Haag, Feyenoord en Bayern München opgeleide Zirkzee staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Bologna. Namens de Italiaanse club maakte hij tot nu toe vier doelpunten in de Serie A. Twee daarvan maakte hij in het huidige seizoen.

Is Joshua Zirkzee een versterking voor AC Milan?

Laden...
164 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen