Opstelling PSV: Bosz hakt belangrijkste knoop door

29 oktober 2023, 13:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Peter Bosz kiest opnieuw voor Malik Tillman als nummer tien bij PSV voor het Eredivisie-duel met Ajax. De oefenmeester van de Eindhovenaren wisselt veelvuldig op de positie achter spits Luuk de Jong, maar kiest anders dan de laatste wedstrijd in de Eredivisie toen Guus Til speelde, voor de Champions League-variant. Ten opzichte van het midweekse duels in het miljardenbal zijn er geen wijzigingen.

Dat betekent dat Walter Benítez onder de lat staat, de verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest, het middenveld bestaat uit Jerdy Schouten, Malik Tillman en Joey Veerman, en het gevaar voorin moet komen van Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Artikel gaat verder onder video

Voor Tillman heeft het duel met Ajax nog een extra lading, omdat de Amerikaanse bondscoach Gregg Berhalter op de bank zit om de spelmaker te bekijken. Hij zal uiteraard ook letten op Sergino Dest, die in de afgelopen interlandperiode ook opgeroepen werd bij de VS. Tillman moest zich toen afmelden met een lichte blessure.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen