Oud-Ajacied verrassende afwezige in voorselectie: 'Is in potentie beter dan Jerdy Schouten'

28 oktober 2023, 11:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mike Verweij vindt het opmerkelijk dat Ryan Gravenberch niet is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De middenvelder maakt momenteel een zeer goede ontwikkeling door bij Liverpool en klopt volgens de journalist nadrukkelijk op de deur bij bondscoach Ronald Koeman. Een oproep bleef desondanks (wederom) uit.

Zo koos Koeman ervoor om Tijjani Reijnders (AC Milan), Marten de Roon (Atalanta), Jerdy Schouten (PSV), Xavi Simons (RB Leipzig), Joey Veerman (PSV) en Mats Wieffer (Feyenoord) te selecteren als middenvelders. “Dat Gravenberch hier niet tussen staat, verbaast me wel heel erg”, begint Mike Verweij bij Kick-off van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Driessen is minder verrast. “Onze grote vriend van PSV, Jerdy Schouten, staat er nu wel bij. Die speelt ook gewoon op Champions League-niveau. Als je ziet wat voor spelers Schouten om zich heen heeft, en wat voor spelers Gravenberch om zich heen heeft, vind ik het wel terecht dat Schouten voorlopig even de voorkeur krijgt”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf.

Gravenberch was afgelopen donderdag trefzeker in de Europa League-wedstrijd tegen Toulouse. Presentator Pim Sedee heeft hoge verwachtingen van de oud-Ajacied. “In potentie is hij toch beter dan Schouten?”, vraagt hij zich af. “Hij is een iets ander type speler”, reageert Driessen daarop.  

Is Ryan Gravenberch in potentie beter dan Jerdy Schouten?

Laden...
338 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind ze niet geheel vergelijkbaar. Gravenberch is toch veel minder een controleur dan dat Schouten dat is? Gravenberch conccureert wat dat betreft meer met jongens als Reijnders en Veerman. Als hij deze lijn doorzet bij Liverpool zal hij er ongetwijfeld snel bij zitten.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom zit Gravenberch er niet bij???? Helaas had deze speler afgezegd voor een wedstrijdje spelen terwijl hij Liverpool belangrijker vond daar hij er pas getekend had. De lijn heeft hij al doorgezet bij Liverpool maar onze coaches hebben hem gestraft vanwege zijn afzegging. Waarom heeft de KNVB Koeman niet gestraft toen hij het Nederlands elftal in de steek liet voor zijn geliefde Barcelona terwijl wij in een voorbereiding zaten. En dan naderhand wederom aanstellen als verantwoordelijke voor het Nederlands Elftal. Je hebt zeker gelijk hem niet te vergelijken met Schouten maar meer met Reijders en Veerman terwijl ik persoonlijk meer de voorkeur heb aan Gravenberch dan aan Veerman maar dat is puur persoonlijk. Hij zal er zeker wel snel bij zijn die 2 lui kunnen niet om hem heen zoals hij nu speelt en zelf uitgeroepen is als beste speler in Engeland maar ach ja daar hebben Reiziger en Koeman geen verstand van, die leven in hun eigen wereldje

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft ruim 1 1/2 jaar stil gestaan in zijn ontwikkeling door niet te spelen bij Bayern maar is te hopen dat hij zich bij Liverpool weer als de oude Gravenberch gaat presenteren. Als 2e man achter Frenkie....prima !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen