PSV'er Saibari deelt hartverwarmend briefje van anonieme Ajax-supporter

6 oktober 2023, 13:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV-middenvelder Ismael Saibari heeft op Instagram een foto gedeeld waarop een briefje te zien is dat hij onlangs van een (anonieme) supporter van rivaal Ajax ontving. De 22-jarige Marrokkaans international wordt daarin hartelijk bedankt voor het spelen met rugnummer 34.

Daarmee betuigt Saibari zijn steun aan Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri, die sinds een harststilstand in 2017 met een zware hersenbeschadiging kampt. In juli van dit jaar ging Saibari bovendien nog verder; na afloop van het winnen van de Afrika Cup met Marokko Onder 23 toonde de PSV'er een shirt met de naam van Nouri en uiteraard nummer 34 achterop.

Artikel gaat verder onder video

Een anonieme Ajax-supporter besloot onlangs om in de pen te klimmen en Saibari te bedanken voor het feit dat hij nog altijd aan Nouri denkt. Het resultaat daarvan werd door de PSV'er via zijn Instagram-stories verspreid: een fraaie prent van kunstenaar Barry Pirovano voorzien van de tekst: "Namens een anonieme Ajax-supporter die het heel erg kan waarderen dat je met nummer 34 speelt. Daar hoort dit portret van Piro bij", gevolgd door drie hartjes-emojis.

Hoewel de trieste gebeurtenissen rond Nouri inmiddels alweer zes jaar geleden hebben plaatsgevonden, is de voetbalwereld hem overduidelijk nog niet vergeten. Ook Ajax besteedt nog geregeld aandacht aan de oud-speler, zowel officieel als ongemerkt, zo ontdekte een twitteraar eerder deze week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen