René van der Gijp maakt 'lachertje van Ajax' met de grond gelijk

7 oktober 2023, 00:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

René van der Gijp is nog bepaald niet overtuigd van de kwaliteiten van Gastón Ávila. De van Antwerp overgekomen verdediger grossierde donderdagavond in het uitduel met AEK Athene (1-1) in balverlies.

Ávila leed in de Griekse hoofdstad liefst 27 keer balverlies. "Waar speelde die Argentijn bij Antwerp? Speelde hij wel eens?”, vraagt Van der Gijp zich vrijdagavond bij Vandaag Inside hardop af. “Dat gaat ook niet meer in één keer goedkomen”, denkt Hélène Hendriks. “Antwerp verkocht hem heel snel toen er een aanbieding kwam", lacht Johan Derksen.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Van der Gijp vinden Marc Degryse, Jan Boskamp en Jan Mulder – kenners van het Belgische voetbal – dat Ávila er niks van kan. "Dat zagen we gisteren dus ook", reageert Hendriks. "Dat gaan we nog drie jaar zien”, aldus Van der Gijp. “Die Argentijn is gewoon een lachertje."

Volgens Hendriks heeft Ajax geen verkeerde voorhoede en is het middenveld ook 'prima'. "Maar achterin… Dat gaat ook niet snel veranderen. Ze voelen elkaar totaal niet aan. Het duurt nog wel een paar weken om dat te creëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

Wie hecht nog waarde aan de mening van piemelman van der Gijp dan ? Dronken droppie zit iedere avond alleen maar te gillen als een wijf over sex filmpjes op tv en er komt totaal niets zinnigs uit deze man

Repoman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En Als Rutte te gast is durft die zijn bek niet open te doen. Die vervelende kwal.

Repoman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vd Gijp wordt al geil als hij een damesfiets ziet. Wat een vervelende kwal is die vent geworden. En nog dom lachen om zijn eigen grappen. En Derksen maakt maar reclame voor de VVD.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus jullie vinden Ávila een goede speler? Of is het de manier waar VI het brengt?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goku je weet dat alles en iedereen die wat zegt van alles en nog wat is . Vi is kantine/cafe praat en moet je niet al te serieus nemen . Dat doen ze zelf ook niet . Maar goed een programma met ongezouten meningen in deze tijd met lange tenen . Fc update plaatst dit ook zodat er gereageerd gaat worden . Want ze weten dat mensen dat blijven doen . Verder kan v d gijp soms ver gaan . Maar het is wel een goeie speler geweest en heeft echt wel verstand van voetbal

Eaglemind
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar waarom hebben deze mensen dan altijd commentaar op mensen die ook verstand van voetbal hebben en zelfs betere spelers waren dan deze twee?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is dus wat ik bedoel kingc . Ik reageer normaal op goku . Ik reageer eerder vandaag normaal op jou en geef je min of meer gelijk met de aanpak van hooligans. En wat doe jij weer hier !. Jammer joh dat je dat weer nodig denkt te hebben En dat gebeurd keer op keer en niet alleen bij mij. Ga dus eerst eens kijken wat je zelf allemaal doet . Fantast etcetc wat jij roept lekker boeiend ,maar je zet een sfeertje neer . Verder heb ik geen inside info . Heb gemaild inzake dit gezeik. Ik wil gewoon de site terug die het ooit was . Van de reactie weet ik dat ze bezig zijn met meer toezicht. Dat heb ik ook gedeeld hier . Niks meer ,niks minder

avatar

Nee het is geen goede speler, maar van der Gijp is niet de persoon die daar over moet oordelen, de man wil alleen maar scoren over de rug van andere. Als hij zelf wat voorstelt en met zinnige teksten komt dan kan hij op een normale manier zeggen dat hij niet goed is. Maar deze man zit al meer dan 25 jaar dezelfde opmerkingen te maken over voornamelijk piemels en dildo's en gilt het dan uit als een wijf. Het is zo een act van dommigheid dat het behoorlijk irritant aan het worden is

Repoman
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja zijn opa kon een beetje ballen. Maar Gijp was echt geen goede speler. En ik heb toch genoeg wedstrijden van hem gezien. Wel met een Ajax bril op hoor.

Repoman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn, Driessen , je mag gerust zeggen een grote oplichter. Maar dat durf je niet. Bang om een rechtzaak tegen je krantje te krijgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen