Tijjani Reijnders: 'In Nederland was deze wedstrijd gestaakt na dat moment'

16 oktober 2023, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Ook in zijn tweede wedstrijd als basisklant bij Oranje maakte Tijjani Reijnders een sterke indruk. De middenvelder speelde met veel flair tegen Griekenland en was verantwoordelijk voor een aantal gevaarlijke doelpogingen. Na afloop stond hij met een glimlach de NOS te woord.

Reijnders beaamt dat hij goed bezig is. “Het is aan mij om dit vol te houden. Het is nooit genoeg. Ik wil altijd nog beter zijn dan m’n vorige wedstrijd. Dit is een mooi iets”, aldus de middenvelder, die afgelopen zomer overstapte van AZ naar AC Milan.

Artikel gaat verder onder video

Virgil van Dijk maakte het winnende doelpunt uit een strafschop. De spelers vierden het feest uitbundig. “Dat was een lekker moment. Daarna was het oppassen met al die flesjes die het veld op vlogen”, lacht Reijnders. “In Nederland was deze wedstrijd honderd procent gestaakt. Gelukkig is iedereen er zonder kleerscheuren van af gekomen. Mooi dat we nu een EK gaan spelen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Reijnders die naar verwachting voor 70 miljoen naar de PL getransfereerd gaat worden. Ten Hag misschien ?

Eindje82
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat met irriteert zijn die K laserpennen. Bij ajax was dat al het geval . En nu ook weer bij oranje. Zoiets moet je als fifa aanpakken en heel simpel geen publiek meer als nog een keer voorkomt. En dat voor 2jaar geen publiek meer . Dat ze daar in Griekenland maar eens wat aan gaan doen . Zo mogen toch vroeg met pensioen die mensen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen