Valentijn Driessen: ‘PSV treft aanstaande zondag pas eerste serieuze tegenstander’

25 oktober 2023, 08:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Valentijn Driessen vond dat PSV dinsdagavond heeft laten zien dat het nog niet opgewassen is om op Europees toneel te imponeren. De Eindhovenaren speelden bij vlagen aardig, maar hadden in de slotfase toch moeite om het gelijkspel over de streep te trekken tegen RC Lens. Driessen denkt dat PSV in de Eredivisie te weinig weerstand krijgt.

PSV moest het in derde Champions League-speelronde stellen zonder Noa Lang. Dit was volgens Driessen een duidelijk gemis. “Hirving Lozano was ongelukkig dat zijn eerste doelpoging op de paal belandde, Johan Bakayoko vond bij zijn eerste poging een gaatje bij de tweede paal. Geen slecht rendement, maar het duo bracht de Franse defensie te weinig in problemen waardoor de voorsprong minimaal bleef en de eerste de beste kans van de Fransen zorgde voor de 1-1 eindstand”, schrijft hij in De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Driessen stelt dat de ploeg van Peter Bosz in Nederland maar zelden tot nooit écht getest wordt. “Internationaal zijn ploegen dan juist in staat om het gaspedaal nogmaals in te drukken. Zoals RC Lens. Met die intensiteit had PSV zoveel moeite dat het verzorgde veldspel langzaam verdween. Op het tandvlees overleefden de PSV’ers.”

Het Eredivisie-programma zit volgens Driessen niet mee bij PSV. “Dat PSV de eerste serieuze tegenstander in de Nederlandse competitie pas komende zondag treft, op 29 oktober na negen speelronden, helpt niet. Alhoewel nummer zeventien Ajax in de huidige staat voor PSV ook niet als serieus bestempeld kan worden.” Bij de Amsterdammers is het momenteel crisis met een hoofdletter C.

Gaat PSV het zondag moeilijk krijgen tegen Ajax?

Laden...
1799 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gizmax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De eerste keer dat Driessen iets nuttigs zegt psv kan idd niet mee in de Europese top kunnen alleen maar winnen van Volendam en Heracles En wat bosz betreft die had professor moeten worden pfff

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spoor jij wel?

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vergeet het. Ik denk zelfs, dat Ajax voor een verassing kan zorgen. Daar zullen Ajaxspelers zijn die met een heel andere instelling in het veld zullen staan, dan dat ze onder Steijn hebben laten zien

Keudel85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Normaal gesproken absoluut serieuze tegenstand, maar nu (nog) niet. Wordt makkie voor PSV en nee, ik heb geen voorkeur voor wie wint

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat we verliezen lijkt zeker aanwezig. Ook ik vind de Eredivisie helemaal niks qua voetbalniveau. Ik kijk in Europa alleen naar de vier sterkste competities waar verdeeld mijn 20 favoriete Europese clubs in spelen.

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij zit die Valentijn aan de drugs, die vent spoort echt niet. Weet je dat RC Lens van Arsenel heeft gewonnen. En om te zeggen dat ze zondag de eerste tegenstander krijgen dan heb je ze niet allemaal op een rijtje. Maar ja hij is en blijft een Ajaxied.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zet die man zich voor l*l. Ajax 🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen